Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Pattinsonas planuoja slapta išleisti albumą

Aktorius Robertas Pattinsonas atskleidė žurnalistams ketinantis išleisti savo muzikinį albumą. Tiesa, tą jis padarys anonimiškai.
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas / Kadras iš filmo

„Saulėlydžio“ sagos žvaigždė dar pirmajame trilogijos filme pasirodė ne tik kadre, bet ir nuskambėjo kaip atlikėjas, įrašęs dvi dainas kino juostos garso takeliui. Dabar R.Pattinsonas įsitikinęs, kad mėgins vaikytis sėkmės kaip muzikantas, tik albumą jam teks išleisti sugalvojus pseudonimą.

„Rašau dainas, tai tiesa. Kai baigsiu reklamuoti filmą „Jaunatis“, o vėliau praūš šurmulys dėl paskutiniosios trilogijos dalies „Užtemimas“, ketinu užsiimti savo dainų įrašais“, – žurnalui „Paris Match“ sakė 23-ejų aktorius. Jis tikino nenorintis, kad jo muzika būtų siejama su vampyru iš „Saulėlydžio“.

„Jei ateis ta diena, kai bus išleistas mano albumas, ant jo viršelio nebus nei mano vardo, nei mano nuotraukos. Juk jei pasirodyčiau, visi būtų šališki ir rimtai nepriimtų mano kūrybos“, – guodėsi R.Pattinsonas. Vaikinas atviravo, kad prieš išgarsėdamas mėgo koncertuoti baruose. „Man labai smagu koncertuoti bare ar klube, bet dabar tai tiesiog neįmanoma“, – sakė nuolat gerbėjų persekiojamas vampyrą Edvardą įkūnijęs britas. Jis pridūrė, kad nors ir sulaukia daugybės dėmesio, žinomumas jam vis dar naujovė, prie kurios nėra lengva priprasti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius