-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reese Witherspoon: „Užsispyrusi blondinė“ ištekėjo antrą kartą

Visai neseniai viena iš daugiausia uždirbančių Holivudo aktorių antrąkart ryžosi prisiekti amžiną meilę. Jos išrinktasis – Holivudo agentas Jimas Tothas (40). Kalbama, kad Jimas yra darbštus, atsakingas ir garbingas žmogus, puikiai sutariantis su Reese (35) vaikais. Žvaigždės gerbėjai tikisi, kad antrosios vestuvės bus paskutinės aktorės gyvenime, nes po pirmųjų nesėkmės Reese buvo puolusi į gilią depresiją...
Reese Witherspoon ir Jimas Tothas
Reese Witherspoon ir Jimas Tothas / AOP nuotr.

Kuo ji vilkėjo?

Iškilmingai vestuvių ceremonijai nuotaka pasirinko ekskliuzyvinę dizainerės Monique Lhuillier kurtą suknelę. Kalbama, kad norėdama tilpti į šį puošnų drabužį ir atrodyti nepriekaištingai Reese ne vieną mėnesį iki devinto prakaito plušo sporto salėje.

Į dangų kilo 80 balandžių

Reese ir Jimas taip troško kuo greičiau susituokti, kad iškilminga ceremonija truko vos 20 minučių. Svečiams labiausiai įsiminė akimirka, kai į dangų buvo paleista 80 baltų balandžių kaip tik tuo metu, kada jaunieji vienas kitam davė ištikimybės priesaiką. Įdomu tai, kad rūpestingoji Reese iš anksto visiems kaimynams išsiuntė atsiprašymo laiškus už tai, kad per vestuves gali būti triukšminga.

AOP nuotr./Reese Witherspoon su šeima
AOP nuotr./Reese Witherspoon su šeima

Vestuvių vieta – nuotakos nuosavybė

Vestuvės įvyko prabangioje aktorės rančoje Kalifornijos valstijoje. Reese šį nekilnojamąjį turtą įsigijo 2008 metais už 7 mln. JAV dolerių (apie 17 mln. litų). Pagrindiniame rančos name įrengti trys miegamieji, kino salė, keturi vonios kambariai, baseinas su sūkurine vonia, milžiniško dydžio virtuvė, keli svečių kambariai. Ši ranča jauniesiems kelia daugybę sentimentų, mat jiedu čia praleido pirmąsias dvi savo meilės romano savaites.

Pirmoji santuoka atrodė tobula

Įdomu tai, kad antrosiose Reese vestuvėse dalyvavo ir jos pirmasis vyras bei dviejų vaikų tėvas Ryanas Phillippe’as (36). Aktoriai susituokė 1999 metų birželį, o jau rugsėjį susilaukė žavios dukrelės Avos Elizabeth (11). Reese su Ryanu retai dalyvaudavo triukšminguose vakarėliuose ir mieliau laiką leisdavo trise, o ne su draugais. Aktorių sąjunga ilgą laiką buvo laikoma viena iš idealiausių Holivudo santuokų.
Reese puikiai sekėsi kopti karjeros laiptais, jos honorarai išaugo iki 15–20 mln. JAV dolerių (apie 37–49 mln. litų) už vaidmenį. Ryano karjera, deja, nebuvo sėkminga. Nors pora vis dar buvo drauge, tačiau vyro gyvenime atsirado narkotikai ir alkoholis. Nepaisant to, kad šeimoje gimė antras vaikas sūnus Deaconas (8), 2007 metais bandymai išgelbėti santuoką žlugo.

Skyrybos žemina

Aktorė itin skausmingai išgyveno šeimos griūtį. „Skyrybos – labai žeminantis dalykas. Norom nenorom tampi izoliuotas. Tačiau jei skyrybos nesukelia skausmo, vadinasi, sprendimas susituokti buvo netikras. Būdavo akimirkų, kai nebesitikėdavau, kad kada nors kas nors dar mane galės pradžiuginti šiame gyvenime“, – su širdgėla prisimena Reese.
Vis dėlto šiuo metu jos gyvenimas panašus į pasaką: kai Reese mažiausiai tikėjosi, pas ją atjojo princas ant balto žirgo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius