Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis Nelly teigia nežinojęs, kad jo turo autobuse buvo heroino ir marihuanos

Reperis Nelly (37), žinomas kaip kūrinių „Dillema“ ar „Just a Dream“ atlikėjas, turėjo pasiaiškinti teisėsaugai, mat Teksaso valstijoje sulaikius jo gastrolių autobusą, jame buvo rasta heroino ir marihuanos.
Reperis Nelly
Reperis Nelly / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nelly

Kaip pranešė Tmz.com, pats Nelly aiškinosi nežinojęs, kad turo autobuse yra nelegalių medžiagų. Ketvirtadienį atlikėjo, kurio tikrasis vardas Cornellis Iralas Haynesas, autobusas buvo apieškotas specialaus reido metu.

„Kaip suprantu, vienas iš mano komandos narių, savo nelaimei, pasiėmė į autobusą neleistinų medžiagų, dėl to jis buvo areštuotas“, – Tmz.com sakė Nelly. Garsenybių gyvenimą sekančio portalo žiniomis, Teksaso valstijos pareigūnai sulaikė nemenką kiekį narkotinių medžiagų – buvo rasti 36 maišeliai heroino ir per 4,5 kg marihuanos. Taip pat – neregistruotas 45 kalibro pistoletas.

Vienas iš važiavusių autobusu Brianas Keithas Jonesas prisiėmė kaltę ir policininkams pareiškė, kad visas nelegalus krovinys priklauso jam.

„Nei aš, nei kas kitas autobuse nežinojome apie sulaikyto vaikino sprendimą pasiimti su savimi neleistinus daiktus ir medžiagas. Pareigūnai niekam kitam neiškėlė kaltinimų“, – kalbėjo Nelly.

Beje, nors šaltiniai policijoje informavo Tmz.com, kad maišeliuose buvo heroinas, Nelly artimi šaltiniai tikino, kad ten buvo grynas ekstazis.

VIDEO: Nelly – „Just a Dream“

VIDEO: Nelly - The Champ (Bowl Week)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius