Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Retro automobilis retro merginai – Dita Von Teese turi naują žaisliuką

Burleskos šokėja, kuri yra žinoma savo klasikiniu 50-ųjų Holivudo įvaizdžiu, trečiadienį atvyko į susitikimą Los Andžele savo tamsiai žalios spalvos, klasikiniu kadilaku.
Dita Von Teese
Dita Von Teese / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tai būtent toks automobilis, kokio tikėtumėtės iš Ditos Von Teese. Lenktų formų automobilis puikiai išbaigė 39 metų įžymybės retro įvaizdį.

Kiekviena šokėjos aprangos detalė priverčia prisiminti praeities laikus. Atlikėją galima vadinti senovinių automobilių eksperte, mat jau kurį laiką ji juos kolekcionuoja. Praeitais metais davusi interviu portalui Forbes.com ji pademonstravo savo įspūdingas žinias. Ji taip pat turi 1931 metų „Packard“ automobilį, apie kurį atsiliepė: „30-ieji buvo pačių elegantiškiausių automobilių era. „Packard“ automobiliai taip pat buvo pagarsėję tuo, jog juos vairuoti buvo pamėgę gangsteriai. Juk automobiliai buvo greiti, glotnūs ir madingi“.

Interviu metu ji taip pat papasakojo apie savo polinkį senamadiškiems daiktams: „Aš mėgstu aplink save daug senų daiktų, kadangi juose yra tam tikras meistriškumas, kuris dabar yra neįmanomas. Anksčiau buvo laikai, kuomet visi daiktai buvo gaminami su ypatinga estetika grožiui ir menui, o dabar gaminama daugybė modernių menkniekių, kurie visiškai neįdomūs juos sukūrusiems žmonėms“.

Dita Von Teese retai kada pasirodo viešumoje nesusitvarkiusi – neatskiriamu jos bruožu tapo raudonas lūpdažis bei nagų lakas.

Praeityje ji yra sakiusi: „Aš esu žavesio šalininkė. Kiekvieną dieną. Kiekvieną minutę“.

Naujojo Ditos Von Teese automobilio nuotraukas GALITE PAMATYTI ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius