Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Režisierius Guillermo del Toro pasirodys „Hobite“

Meksikiečių režisierius Guillermo del Toro, sukūręs „Pano labirintą“ ir „Pragaro vaikį“, šiuo metu pluša prie vieno laukiamiausių fantastinių filmų gerbėjų projektų – „Hobitu“. Filmo kūrėjas patvirtino, kad ir pats pasirodys naujoje kino juostoje.
Guillermo Del Toro
Guillermo del Toro / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Viename „Hobito“ epizodų G.del Toro vaidins mažą monstrą. „Dalyvavau kurdamas to padaro dizainą, pats pagaminau plastinius elementus, kuriais bus padengtas veidas ir kūnas. Anksčiau esu užsiėmęs tokiais dalykais. Kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad mano personažas pasirodys vienoje ar dviejose scenose ir greitai žus“, – TheOneRing.net sakė režisierius. Jis nekomentavo, kaip tiksliai atrodys monstras.

Pirmojo „Hobito“ filmavimas prasidės 2010-ųjų pavasarį. Filmo scenarijus jau baigtas ir išsiųstas pagrindiniams aktoriams. Kol kas žinoma tik tiek, kad kino juostoje vaidmenį atliks Gendalfą „Žiedų valdove“ įkūnijęs Ianas McKellenas ir Golumo vaidmenį atlikęs Andy Serkisas.

G.del Toro ir filmo kūrybos grupė kol kas neskelbia, kas atliks jauno Bilbo Beginso vaidmenį, nors tvirtina, kad aktorius šiam vaidmeniui jau parinktas.

„Hobitas“ kinuose turėtų pasirodyti 2011-ųjų pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius