Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ricky Gervaisas: neatsakingiems žmonėms negalima leisti turėti vaikų

Ne paslaptis, kad britų aktorius, komikas Ricky Gervaisas niekada nebuvo itin jautrus, tačiau kai kurie jo aštrūs komentarai sulaukia itin prieštaringų vertinimų.
Ricky Gervaisas
Ricky Gervaisas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Regis, šįsyk R.Gervaisas pranoko pats save pasiūlydamas mažinti žmonių skaičių planetoje. Komikas, kuris neturi vaikų, pareiškė, kad neatsakingi tėvai turėtų būti sterilizuojami.

48-erių R.Gervaisas tvirtino, kad yra per daug nepageidaujamų vaikų, per daug vargšų žmonių, kurių gyvenimas itin sunkus. „Jei jų gyvenimo kokybė būtų gera, niekas nesiskųstų. Tačiau yra taip, kad tiesiog priviso per daug nereikalingų žmonių. Yra tiek daug žmonių, kurie neturėtų susilaukti vaikų“, – savo įsitikinimus Dailymail.co.uk atskleidė aktorius.

Paklaustas, ar turėtų būti ribojamas gimstamumas, R.Gervaisas buvo tiesmukiškas. „Taip, galima būtų rinktis pagal kvailus, storus veidus. Jei moteris vilki blauzdinę, valgo traškučius, o jos burnoje cigaretė, ją galima sterilizuoti“, – su juodojo humoro gaidele kalbėjo jis ir pridūrė, kad viskas priklauso ne tik nuo socialinio sluoksnio.

Aktorius ir jo 49-erių draugė rašytoja bei prodiuserė tikino svarstę galimybę susilaukti vaikų, bet nutarė nepradėti šeimos. Nors partneriai kartu jau 27 metus, jie mano, kad kurti normalią šeimą – per didelė kankynė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius