Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ricky Martinas: esu gėjus ir tuo didžiuojuosi!!!

„Aš gėjus ir tuo didžiuojuosi!“ – praėjusią savaitę pareiškė dainininkas Ricky Martinas. Taip jis pasielgė ne trokšdamas pasipelnyti ar norėdamas į save atkreipti dėmesį: šis atlikėjo prisipažinimas – tai žmogaus sielos šūksnis, kuris buvo slopinamas ir negalėjo prasiveržti daugybę metų.
Ricky Martinas
Ricky Martinas / AOP nuotr.
Temos: 1 Ricky Martinas

Vardas, pavardė: Enrique Martinas Moralesas.
Gimimo data, vieta: 1971 12 24, San Chuanas, Puerto Rikas. 38 m.
Šeima, kurioje gimė: mama – buhalterė, tėvas – psichologas; kai sūnui buvo dveji metukai, tėvai išsiskyrė.
Šeiminė padėtis: nevedęs; 2008 m. rugpjūčio mėnesį surogatinė motina dainininkui pagimdė dvynius Matteo ir Valentino.

Balansavo ties apgaulės riba

Apie simpatiško dainininko netradicinę lytinę orientaciją sklido kalbų nuo pat jo karjeros pradžios, tačiau moterys jį laikė sekso simboliu ir mintyse vadino tikruoju mačo. Ne mažiau puertorikietį dievino ir gėjai, savo baruose atlikėją stebėdami didžiuliuose televizorių ekranuose. Daugelį metų Ricky bandė flirtuoti su abiejomis gerbėjų minios pusėmis balansuodamas ties apgaulės riba. Pavargęs ir susipainiojęs nuo begalės pasiaiškinimų ir pasiteisinimų, žavus atlikėjas ryžosi žingsniui, apie kurį seniai svajojo – tapti tėvu.
2008 m. rugpjūtį Martino atstovai spaudai pateikė oficialų pranešimą: „Dvyniai, kuriuos pagimdė surogatinė motina, sveiki ir jaučiasi puikiai. Ricky savijauta – pakylėta, jo gyvenime prasidėjo naujas etapas.“

AOP nuotr./Ricky Martinas su draugu
AOP nuotr./Ricky Martinas su draugu


Surogatinės dvynių motinos vardas nežinomas. Sena muzikanto bičiulė Christina Aguilera (29), su kuria, pasak gandų, Ricky buvo užmezgęs romaną, viena iš pirmųjų pasveikino naujai iškeptą tėtušį: „Tai geriausias dalykas, kokį galėjai padaryti savo gyvenime! Nė neabejoju, kad būsi puikus tėvas!“
Tiesa, visa tai sukėlė nemažai abejonių: kodėl toks vyras, apie kurį svajoja milijonai moterų visame pasaulyje, naudojosi surogatinės motinos paslaugomis? Juk daugybė silpnosios lyties atstovių buvo pasiryžusios padėti Ricky tapti tėvu įprastu būdu.

Pirmoji meilė – mėlynakė blondinė

Martinas teigia, kad nekaltybę prarado būdamas penkiolikos. Pasak jo, tai, išskyrus „Grammy“ apdovanojimą, buvo „pats stipriausias įspūdis ir svarbiausias įvykis jo gyvenime“. Pirmoji Ricky meilė – klasikinio grožio mėlynakė blondinė.
„Man buvo 15, o jai – 16 metų. Mokykloje lentoje aš parašiau: „Nori būti su manimi?“ Ji atsakė: „Taip!“ Tai buvo pati romantiškiausia diena mano gyvenime“, – pasakojo dainininkas. Daugumai atrodė, kad mėlynakė blondinė padarė tokį įspūdį Lotynų Amerikos popdievaičiui, kad nuo to laiko nė viena gražuolė, atsidūrusi jo miegamajame, neužsiliko jame žmonos teisėmis. „Galbūt tai nutiko dėl to, kad aš dar nesutikau savo moters. Kada nors būtinai vesiu ir turėsiu daugybę vaikų“, – kaip visuomet su žiniasklaida flirtavo Ricky.

Su moterimi gyveno 14 metų

Tos moterys ir merginos, kurioms pasisekė artimiau susipažinti su Ricky, niekada juo nesiskundė. Viena žinoma meksikiečių dainininkė, artimai bendravusi su Martinu, sakė: „Kai jis buvo su manimi, jis nebuvo gėjus. Jame nėra nieko moteriško.“
„Ricky – idealus, pats tikriausias, iki raudonumo įkaitęs Lotynų Amerikos meilužis“, – čiulbėjo Brazilijos modelis Adriana Biega (32). Tačiau svarbiausia dainininko gyvenimo moteris buvo meksikiečių televizijos žvaigždė, modelis, „Avon“ ir „Bvlgari“ kompanijų reklamos veidas Rebecca De Alba (45). Per 14 kartu praleistų metų jų santykiai tai išblėsdavo, tai vėl atgydavo.
„Mane žurnalistai septyniskart „padarė“ tėvu, o Rebecca net devynis sykius „buvo pastojusi“. Mūsų tikslas – būti drauge, o visa kita ateis savaime“, – tąsyk sakė Ricky. Matyt, Rebeccai nusibodo būti tik artima drauge, ir jiedu išsiskyrė. Po šių skyrybų kilo nauja žydrų kalbų banga.

 

„Jis pavargo slapstytis ir pagaliau subrendo absoliučiai laisvei bei tokiam gyvenimui, apie kurį anksčiau galėjo tik pasvajoti.“

Jis visuomet toks buvo!

Kalbama, kad labai jauną Ricky sugundė vyresnis jo kolega – Lotynų Amerikos dainininkas. Reikia tik įdėmiau peržvelgti muzikanto gyvenimą, kad suprastumei, jog jį nuolat supo daugybė gėjų. Martino artimas draugas Desmondas Childas (56), hito „Livin’ La Vida Loca“ bendraautoris, – lytinės orientacijos neslepiantis homoseksualas. Viena iš skaudžiausių dainininko gyvenimo netekčių – kito žydro draugo Renato Russo (1960–1996) mirtis. Nieko nestebino išskirtinis gėjų ikona vadinamos Madonnos (51) palankumas Ricky Martinui.
Dainininkas turi restoraną Saut Biče. Šią vietą ypač mėgsta gėjų bendrijos nariai. Paparacai atlikėją nuolat įamžindavo su draugais gėjais: Karibų paplūdimyje Ricky su jais lepindavosi saulės spinduliais, kartu lankydavosi teatro premjerose.
Žinomas muzikantas Boy George’as (48) kažkada šį mačo pavadino „šokančia karaliene“ ir pridūrė: „Mudu su Ricky nuėjome toliau, nei galite įsivaizduoti. Jis visiškai neturi vyriškų genų.“
Prieš kelerius metus Martinas labai palaikė meksikiečių atlikėją Christianą Chavezą (26), nusprendusį viešai prisipažinti apie savo netradicinę lytinę orientaciją. Kosmetologas Ole Henriksenas (59) kartą prasitarė: „Ricky pradėjo kur kas drąsiau reikštis sekso srityje. Nežinau, ar šiuo metu jis turi vaikiną, tačiau vienišas jis nebus ilgai. “
Ricky niekada nestigo populiarumo. Greičiausiai jis pavargo slapstytis ir pagaliau subrendo absoliučiai laisvei bei tokiam gyvenimui, apie kurį anksčiau galėjo tik pasvajoti. Viešas vieno iš gražiausių pasaulio vyrų prisipažinimas – paprastas noras mylėti nebeslepiant savo jausmų. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius