Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna atsidūrė ligoninėje

Rihanna, dar neseniai kursčiusi kalbas apie savo santykius ir galimas vestuves su Chrisu Brownu, atsidūrė ligoninėje dėl to paties išrinktojo kaltės, rašo „The Sun“.
Rihanna
Rihanna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Pranešama, kad ne vieną apdovanojimą pelniusią Rihanną užpuolė jos pačios vaikinas. Dainininkė patyrė rimtų sužalojimų.  Pramogų svetainė TMZ praneša, kad jai sukandžiotos rankos, sumuštas veidas, praskelta lūpa, ištinusi nosis.

Nepatvirtintais duomenimis, Ch.Brownas įsiuto, kad „Umbrella“ atlikėja apkaltino jį flirtuojant su kita moterimi. Dėl nesutarimų porelė išvyko iš „Grammy" apdovanojimų vakarėlio, o sekmadienį atšaukė pasirodymus per ceremoniją.

Kovos menus išmanantis Ch.Brownas, sumušęs draugę, pirmiausia pasislėpė gretimame viešbutyje, tačiau vėliau pasidavė pareigūnams. Rihanna buvo nuvežta į ligoninę.

Kol kas 19 metų išrinktasis paleistas už užstatą, tačiau jei bus pripažintas kaltu, jam gresia iki devynerių metų kalėjimo. Teismas paskirtas kovo 5 dieną.

Rihanna iki šiol nepasirodė viešumoje. Pranešama, kad ji atšaukė koncertą Malaizijoje ir savo 21-ojo gimtadienio vakarėlį Niujorke.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius