Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna ir Jessica Biel. Timberlake'as nusitaikė i Rihanną?

Šių dviejų merginų vardai pastaruoju metu siejami su vienu ir tuo pačiu vaikinu - Justinu Timberlake'u (28). Nesvarbu, kad Jessica jau porą metų vadinama jo mergina, o Rihanną su šiuo vaikinu sieja tik darbo santykiai.
Foto naujienai: Rihanna ir Jessica Biel. Timberlake'as nusitaikė i Rihanną?
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Šių dviejų merginų vardai pastaruoju metu siejami su vienu ir tuo pačiu vaikinu - Justinu Timberlake'u (28). Nesvarbu, kad Jessica jau porą metų vadinama jo mergina, o Rihanną su šiuo vaikinu sieja tik darbo santykiai. Kalbama, jog Timberlake'as neatsispirs vienišos Rihannos žavesiui. Šios gražuolės labai skirtingos, tačiau kas sakė, kad vyrukui reikia tokios pačios?

 

Kilmė

 

Jessica Biel (toliau - J. B.) (27) gimė namų šeimininkės ir tarptautinio verslo konsultanto šeimoje, Minesotos valstijoje, JAV. Ji turi jaunesnįjį brolį Justiną (24). Aktorės gyslomis teka vokiečių, prancūzų, anglų ir čoktavų (vietinių Šiaurės Amerikos gyventojų tauta) kraujas. Biel šeima dėl tėvo darbo specifikos gyveno įvairiose JAV vietose: Teksase, Konektikute, Vudstoke, Ilinojuje, kol pagaliau apsistojo Kolorado valstijos Boulderio mieste.

Rihanna (toliau - R.) (21) gimė Barbadose, sandėlio prižiūrėtojo ir buhalterės šeimoje. Dainininkės gyslomis teka gajanos čiabuvių (Pietų Amerikos tauta), barbadoso čiabuvių ir airių kraujas. Ji turi du jaunesniuosius brolius. Šeimos galva prekiavo kokainu. Tėvai išsiskyrė, kai mergaitei buvo 14 metų.

 

Grožio paslaptys

 

J. B.: Aktorė visuomet buvo liekna. Šios merginos niekas nematė nors truputį papilnėjusios. Jessicos teigimu, ji niekuomet nesižavėjo dietomis. „Tiesiog reikia rasti idealų kompromisą tarp noro pavalgyti ir saiko. Nereikia savęs prievartauti. Jei kažko norisi, būtina suvalgyti, bet ne visą porciją. Dažnai restoranuose suvalgau tik pusę atnešto maisto, o visą kitą palieku lėkštėje. Nesakau, kad mano siūlomas būdas tinka visiems, tačiau man jis padeda", - sako Biel.

R.: Moteriškais apvalumais kerėjusi dainininkė vaizdo klipe „Umbrella" pasirodė žaviai liekna ir sportiška. Kad tokia būtų, devyniolikmetė Rihanna itin dažnai lankėsi sporto salėje ir atkakliai puoselėjo savo kerinčiai gražų kūną. „Mano tikslas buvo ne numesti svorio, o tapti atletiškai, pasitempusiai ir sveikai. Tiesiog supratau, kad nesijaučiu gerai", - teigia dainininkė. Rihanna turi asmeninį trenerį, kuris jai sudaro treniruočių programą. „Aš dirbu su treneriu. Mankštinu rankų raumenis. Nenoriu, kad jos būtų vyriškos, raumeningos. Sportuodama daug dėmesio skiriu užpakaliukui, nes dievinu šią savo kūno vietą. Tačiau labiausiai man reikia dailinti kojas. Dėl to aš tiesiog pamišusi", - kalba Rihanna. Nors dainininkė labai mėgsta duoną ir ryžius, nuo jų ji dabar laikosi atokiau ir valgo daug morkų, agurkų, kiaušinio baltymų, vaisių, geria daug vandens. „Mėgstu angliavandenius, bet dienos pabaigoje jie tampa mano priešai", - sako atlikėja.

 

Viešas apsinuoginimas

 

J. B.: 2000 m. aktorė iki pusės apsinuoginusi nusifotografavo žurnalui „Gear". Tai sukėlė nemažai diskusijų, mat tuo metu Jessicai buvo tik 17 metų. Merginai atrodė, kad vaidmuo seriale „Septintasis dangus" jau suformavo jos, kaip aktorės, tipažą, todėl apsinuogindama ji nusprendė parodyti galinti būti kitokia. Biel netgi tikėjosi, jog serialo prodiuseriai, išvydę aktorės nuotraukas, nutrauks su ja sutartį. Vėliau Jessica prisipažino, kad gailėjosi taip pasielgusi, bet tąsyk ji ir daug ko pasimokė.

R.: Ritmenbliuzo atlikėja šokiravo gerbėjus naujo singlo „Russian Roulette" viršeliu, kuriame viršutinę kūno dalį ji pridengė tik spygliuota viela. Singlo viršelyje seksuali atlikėja įamžinta su kūno spalvos korsetu ir akies nedengiančiu stilizuotu pirato raiščiu. Kiek anksčiau Rihanna nepasikuklino ir apsinuogino Italijos „Vogue" žurnalo numeriui. Pramogų pasaulio žinovai tvirtina, kad tai ne pirma atvira dainininkės fotosesija. Anksčiau garsenybės šnabždėjosi apie paviešintas erotines merginos nuotraukas, kuriose ji pati save fotografavo.

 

Žvaigždžių liga

 

J. B.: Ne paslaptis, kad ši aktorė kas kol dar nenusipelnė ypatingo kino kritikų prielankumo. Jessica nuolat dalyvauja atrankose, tačiau režisieriai lyg susitarę nesiryžta jai skirti stiprių vaidmenų. Biel šventai tiki, jog yra be galo talentinga ir gabi, bet nevykėliai režisieriai nepasirenka jos dėl to, kad ji... per graži.

R.: Devyniolikmetę dainininkę šlovė užklupo netikėtai. Viso pasaulio melomanai, pirmą kartą išgirdę dainą „Umbrella", regis, išsikraustė iš proto. Jauna mergina prasitarė bijanti susirgti žvaigždžių liga. To išvengti jai padeda vadybininkas - garsusis hiphopo atlikėjas Jay-Z, kuris, pasak Rihannos, moko ją nepražūti pavojingame pramogų pasaulyje. „Jis liepė man stengtis aplink save suburti tik gerus žmones, išlikti kukliai ir dėl nieko nesijaudinti", - teigia žvaigždė.

 

Vyrai

 

J. B.: Šešerius metus Jessica draugavo su aktoriumi Chrisu Evansu (28), buvo užmezgusi romaną su aktoriumi Adamu LaVorgna (28) ir „New York Yankees" beisbolo komandos žvaigžde Dereku Jeteru (35). Biel daugiau nei dvejus metus draugauja su dainininku Justinu Timberlake'u.

R.: Mergina teigia, kad  jos gyvenime darbas užima 99 procentus, o asmeniniams reikalams lieka 1 procentas. Beveik metus trukusi Rihannos draugystė su dainininku Chrisu Brownu (20) baigėsi skandalu: vaikinas šių metų vasario mėnesį ją sumušė ir už tai buvo nuteistas. Neseniai atlikėja prisipažino, kad tąsyk jis ne pirmą kartą prieš ją smurtavo. Tačiau Rihanna viską kentė, nes Chrisas buvo jos pirmoji ir didžioji meilė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius