Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna ir toliau šokiruoja – ant scenos ji nepadoriais judesiais gundė gerbėją iš salės

Atrodytų, ką daugiau gali iškrėsti populiarioji Rihanna, bet rizikuodama savo reputacija atlikėja vis stengiasi pranokti save.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Per vieną pastarųjų savo koncertų 23-ejų dainininkė apstulbino publiką, kai pasikvietusi gerbėją ant scenos atliko jai itin seksualų ir net vulgarų šokį. Pasirodymo Majamyje metu Rihanna išsirinko moterį iš minios, kurią ant scenos atlydėjo pusnuogiai šokėjai. Merginai atsisėdus ant scenoje esančios pakylos dainininkė ją stumtelėjo, kad ši atsigultų. Po akimirkos publikos nuostabai Rihanna užsilipo ant gerbėjos, ją apžergė ir imitavo nepadorius judesius. Dalis stebėjusių renginį klykė iš pasitenkinimo, bet netrūko ir šokiruotų žmonių.

Paįvairinti šou seksualiu šokiu Rihanna nutarė atlikdama kūrinį „Skin“ iš savo naujausio albumo „Loud“. Baigiantis kūriniui abi moterys su visa platforma, ant kurios gulėjo šokio metu, buvo nuleistos žemyn. Vieno iš gerbėjų užfiksuotas vaizdelis netruko išplisti internete.

Esu 23-ejų roko žvaigždė, kuri neturi vaikų! Kodėl visi nori, kad būčiau tarsi motina?„Aš roko žvaigždė, o ne motina“

Šis seksualus šou Majamyje įvyko nespėjus nurimti kalboms dėl kitos Rihannos „nuodėmės“ – naujausio jos vaizdo klipo „Man Down“, kuriame ji nušauna savo skriaudiką. Pati atlikėja gynė savo prieštaringai vertinamą darbą, sakydama, jog jame – „tikras pasaulis“.

Socialiniame tinkle „Twitter“ Rihanna įsivėlė į ginčus su kritikais ir atsikirto, neva ji yra „roko žvaigždė, o ne motina“ ir „turi laisvę kurti meną“. Amerikos susivienijimas „Parents Television Council“ (liet. „Tėvų televizijos taryba“), besirūpinantis vaikams tinkamu televizijos turiniu, pasmerkė dainininkę už įvykdytą „šaltą, apskaičiuotą egzekuciją“.

Buvusio vaikino, dainininko Chriso Browno smurtavimus patyrusi mergina nesutiko su kritika. „Esu 23-ejų roko žvaigždė, kuri neturi vaikų! Kodėl visi nori, kad būčiau tarsi motina? Aš tik mergina, galiu būti tik jūsų/mūsų balsas, – rašė Rihanna. – Nes mes visi žinome, kaip sunku ir nepatogu kalbėti apie jautrius dalykus, kurie svarbūs visiems, ypač mūsų tėvams. Muzikos industrijoje nėra taisyklės, kokie tėvai, tokie ir mes. Mes turime teisę kurti meną, leiskite mums tą daryti! Jūsų, tėvai, darbas padaryti viską, kad vaikai nebūtų tokie kaip mes.“

Atsakydami į tokią atlikėjos repliką, „Parents Television Council“ taip pat išleido dar vieną pranešimą. „Rihannos asmeninė istorija ir superžvaigždės statusas jai suteikė išskirtinę galimybę nusiųsti svarbią žinutę moterims, patyrusioms smurtą. Tačiau užuot patarusi joms kreiptis pagalbos, Rihanna išleido vaizdo klipą, kuriame kaip atsakomasis veiksmas pasirinkta tyčinė žmogžudystė“, – piktinosi JAV nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio saugotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius