-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rihanna pasidarė pamokomąją tatuiruotę

„Niekuomet klaida, visuomet pamoka“ (angl. „Never a failure, always a lesson“). Tokius žodžius atvirkštine tvarka ant savo raktikaulio išsitatuiravo populiarioji Rihanna.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Rihanna Tatuiruotė

Tiesa, Dailymail.co.uk žurnalistai nuogąstauja, kad tatuiruotės tampa  atlikėjos manija. Visai neseniai 21 metų dainininkė virš šonkaulių ant abiejų šonų išsitatuiravo po nedidelį revolverį. Pačios atlikėjos nuomone, naujoji puošmena – tarsi jos stiprybės įkvepėja. Žiūrėdama į veidrodį Rihanna galės patogiai perskaityti parašyto teksto atspindį ir įgauti ryžto.

Menininkas Keithas McCurdy, kuris ir padarė Rihannai tatuiruotę, žurnalui „OK! Weekly“ tikino, kad garsenybė gerai žinojo, ko nori. „Ji iš anksto susitarė dėl susitikimo, o atėjusi paaiškino, kad nori teksto „Never a failure, always a lesson“, tačiau parašyto atbulai. Kai paklausiau, kodėl nori būtent tokio užrašo,  pasakė, kad tai tarsi jos moto“, – žurnalistams pasakojo vyras.

Pasak jo, ši tatuiruotė Rihannai yra labai asmeniška ir ypatinga, todėl nenorėjo jos darytis tokios ryškios kaip kitų, tiesiog subtilios pilkos spalvos. „Ji nenorėjo, kad užrašas trauktų dėmesį“, – sakė K.McCurdy.

Naująją Rihannos tatuiruotę pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius