Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna per pirmąjį savo labdaros vakarą „The Diamond Ball“ negailėjo dėmesio seneliui

Noriai prie labdaringų renginių prisidėdavusi dainininkė Rihanna žengė dar vieną svarbų žingsnį – pati pradėjo organizuoti labdaringus vakarus, kurių metu renkami pinigai kilniems tikslams. Pirmasis jos labdaros vakaras „The Diamond Ball“ įvyko ketvirtadienį Beverli Hilse.
Rihanna su savo seneliu Lioneliu Braithwaite'u
Rihanna su savo seneliu Lioneliu Braithwaite'u / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Vakaro metu buvo aukojami pinigai pačios dainininkės įkurtalm fondui „The Clara Lionel Foundation“, kurio tikslas – gerinti įvairių vargingų bendruomenių visame pasaulyje gyvenimo kokybę sveikatos, išsilavinimo, menų ir kultūros srityse. Šis fondas yra pavadintas atlikėjos senelių velionės Claros ir Lionelio, kuris asistavo anūkei per labdaros vakarą, vardais.

„Jaučiuosi tokia laiminga, turėdama tokį vakarą kaip šis, galėdama leisti laiką su žmonėmis, kurių širdys tokios pačios kaip mano ir kurie nori pakeisti bei išgelbėti kitų gyvenimus bet kokia kaina! – sakė Rihanna. – Yra tiek daug ką nuveikti, ir aš viena pati to padaryti negaliu, taigi noriu padėkoti visiems rėmėjams ir tiems, kurie aukojo mano fondui.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rihanna
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rihanna

Prabangioje gala vakarienėje Rihanna atsisakė jai būdingo iššaukiančio įvaizdžio ir vilkėjo puošnią Zaco Poseno suknelę bei puošėsi įspūdingu „Chopard“ vėriniu. Į Rihannos organizuojamą labdaros vakarą susirinko ir aukojo tokios žvaigždės kaip Salma Hayek, Kim Kardashian, Kris Jenner, Jimmy Kimmelis, Ellen Pompeo, Nikki Reed, Kat Graham ir kt.

Planuojama, kad Rihannos „The Diamond Ball“ taps kasmetiniu renginiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius