Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie Williamsas ir Leonardo DiCaprio. Kodėl moterys už jų neteka?

Audringa jaunystė šiems vyrukams turėtų būti praeitas etapas, tačiau jie kažkodėl niekaip nesubręsta ir nesiryžta kurti šeimų. Gal iš tikrųjų Robbie ir Leonardo nėra tokie tobuli, kad nors viena moteris ryžtųsi tapti jų gyvenimo dalimi?
Leonardo DiCaprio ir Robbie Williamsas
Leonardo DiCaprio ir Robbie Williamsas / AOP ir Scanpix nuotr.

Randai vyrą puošia?

Leonardo DiCaprio (35) (toliau – L. D.): 2005–aisiais vykęs prodiuserio Ricko Salomono (41) vakarėlis aktoriui vos nesibaigė mirtimi. Kai po pasilinksminimo Leonardo ėjo automobilio link, ant jo su stiklo šuke nuo alaus butelio užšoko moteriškė ir smogė aktoriui į kaklą. Užpuolikė pasislėpė, o DiCaprio išvežė į ligoninę. Žaizdai užsiūti prireikė net 12 siūlių. Laimei, aktorius atsipirko randu Jei moters smūgis būtų buvęs porą centimetrų aukščiau, būtų pažeista miego arterija ir Leo būtų miręs.

Robbie Williamsas (35) (toliau – R. W.): Kartą su grupe „Take That“ viešėdamas Italijoje, Robbie nutarė išsimaudyti fontane. Tačiau dainininkas buvo toks girtas, kad net nepastebėjo, jog fontane nėra vandens. Po nesėkmingo nėrimo į tuščią fontaną sąmonės netekusį Williamsą teko gabenti į ligoninę. Nuo to karto dainininko galvą ir dešinįjį antakį puošia žavus randas, kuris taip patinka daugumai gerbėjų.

Audringa jaunystė?

L. D.:  Kai po filmo „Titanikas“ Leonardo pasijautė pramogų pasaulio  superžvaigžde, radikaliai pakito ir jo gyvenimo būdas. Nuolat apsvaigęs aktorius dažnai keldavo skandalus ir mušdavosi su režisieriais, dėl jo kaltės nutrūkdavo filmavimai. Naktimis su draugais DiCaprio įsiverždavo į prabangiausius naktinius klubus, išleisdavo juose krūvas pinigų ir nusiaubdavo viską, kas pasitaikydavo po ranka. Aktoriaus advokatas įprato  miegoti dienomis, nes beveik kiekvieną naktį pernelyg įsisiautėjusią žvaigždę jam tekdavo traukti iš policijos nuovados. Viešbučiuose po vyro viešnagių likdavo tik sulaužyti baldai, cigarečių pradegintos antklodės ir išbarstyti kokaino milteliai. Tuo metu Leonardo užteko visko: pinigų, pripažinimo, moterų... Tačiau būtent tada jis priėjo savižudybės slenkstį. DiCaprio veidas nuo alkoholio beveik visą laiką būdavo išpurtęs, vienoje rankoje – apgraužtas picos gabalėlis, o kitoje – smilkstanti cigaretė. Per pusantrų metų dailusis princas pavirto į nutukusį girtuoklį.

R. W.: Penktaisiais grupės „Take That“ gyvavimo metais pašlijo vaikinų santykiai. Robbie, kuriam niekada šioje grupėje neleido griežti pirmuoju smuiku, pradėjo protestuoti prieš komandą. Jis nusidažė plaukus baltai, ėmė daug gerti ir apsimetinėti kvaileliu. „Man niekuomet neleido turėti savo nuomonės. Viską sprendė tik taisyklės ir aplinkybės...Tai buvo kalėjimas. Šešerius metus gyvenau jame“, – neslėpė Robbie. Bandydamas pabėgti nuo streso, kurį išgyveno po išėjimo iš „Take That“, muzikantas ilgam paniro į alkoholio ir narkotikų liūną. Per tą laiką jis apžėlė barzda ir priaugo daug kilogramų, atlikėjas nuolat apnuogindavo sėdynę, mušėsi su kolegomis, keikėsi viešose vietose, pats apie save skleidė nebūtus gandus.  1997 m. Williamsas arkliškomis dozėmis vartojo viską: heroiną, ekstazį, kokainą. „Tai buvo siaubingas apsvaigimo periodas“, – vėliau prisipažino dainininkas. Didžiulių pastangų ir atlikėjo Eltono Johno  (62) dėka Robbie atsigulė į reabilitacijos kliniką, kurioje išsivadavo  nuo alkoholio ir narkotikų priklausomybės.

Gėjai?

L. D.: Kino juostoje „Visiškas užtemimas“ (1995) aktorius vaidino dviprasmiškus prancūzų poeto Arthuro Rimbaud (1854–1891) santykius  su jo mokytoju Paulu Verlaine’u (1844–1896). Puikių kritikų įvertinimų sulaukęs Leonardo vaidino taip įtikinamai, kad netrukus švelnių veido bruožų aktorius buvo priskirtas seksualinėms mažumoms. DiCaprio į tokias kalbas reagavo kaip žmogus, apie kurį nuolat sklinda įvairiausių gandų: „Girdėjau labai negražių kalbų apie save... Viena iš jų – kad esu gėjus.“

R. W.: Saldžių berniukų grupės „Take That“ įvaizdis visuomet kėlė dviprasmiškų minčių. Grupės vaikinų  apranga ir elgesys atvirai kūrė netradicinės grupės narių orientacijos atmosferą. Taip prodiuseriai bandė pritraukti gėjų dėmesį. Gėjumi buvo vadinamas ir Robbie. Norėdamas apsiginti nuo tokių kalbų, Williamsas užmegzdavo skandalingus romanus su moterimis. Maža to, kelis leidinius, paskleidusius kalbas neva Robbie yra gėjus, dainininkas padavė į teismą ir sėkmingai  bylas laimėjo.

Bulls nuotrauka/Leonardo DiCaprio ir Bar Refaeli
Bulls nuotrauka/Leonardo DiCaprio ir Bar Refaeli

Moterys

L. D.: Pirmąją merginą aktorius įsimylėjo būdamas 14 metų. Iš garsių moterų simpatišką jaunuolį pirmoji į lovą nusitempė seksualioji Sharon Stone (51). Demi Moore (47), Alicia Silverstone (33), Bridget Hall (32), Liv Tyler (32), Paris Hilton (28) – visos šios moterys jauną meilužį perduodavo viena kitai iš rankų į rankas tarsi liepsnojantį olimpinį fakelą. Permiegoti su toje pačioje juostoje  vaidinančia aktore Leonardo tapo garbės reikalu. Kiek vėliau DiCaprio aktores iškeitė į manekenes. Ilgiausiai jo romanai buvo būtent su šios profesijos gražiausiomis atstovėmis: Vanessa Haydon (32), Kristen Zang (35), Gisele Bunchen (29), Bar Refaeli (24). Kodėl Leonardo renkasi tik manekenes? Su modelių agentūromis pasirašančios sutartis merginos pasižada neištekėti tol, kol nesibaigs dokumento galiojimo laikas. Taip DiCaprio savotiškai apsidraudžia nuo įpareigojančių santykių, nes gražuolių uždirbami milijonai – tai savotiškas jo asmeninės laisvės garantas.

R. W.: Nekaltybę Robbie su vaikystės drauge prarado 17 metų. Tapęs žinomu, jis buvo dažnas striptizo klubų lankytojas ir aplink stulpą besiraitančių mergužėlių kūnų mylėtojas. Atlikėjas niekuomet neatsisakydavo prostitučių paslaugų, nepraleisdavo progos pasimylėti su iš proto dėl jo besikraustančiomis gerbėjomis. Į lovą Williamsas įsiviliojo ir žymiąją Cameron Diaz (37). Dainininkė Nicole Appleton (35), prieš ištekėdama už grupės „Oasis“ nario Liamo Gallagherio (37), „pasigyrė“, kad nuo Robbie buvo pastojusi, tačiau pasidarė abortą. Po skyrybų su Rodu Stewartu (64) Williamsas „guodė“ jo buvusią žmoną – topmodelį Rachel Hunter (40).

Bulls nuotrauka/Robbie Williamsas ir Ayda Field
Bulls nuotrauka/Robbie Williamsas ir Ayda Field

Požiūris į šeimą

L. D.: Nuo 2005 metų Leo buvo susižadėjęs su topmodeliu Bar Refaeli, bet šiais metais pora išsiskyrė. Žiniasklaidoje nuolat pasirodo pranešimų, kad Bar ir Leo vėl susitaikė, tačiau apie rimtesnius jų santykius nieko nepranešama. Viename interviu aktorius prasitarė nevesiąs tol, kol su išrinktąja nepragyvens 10–20 metų. Tiek laiko šalia didžiosios ekrano žvaigždės kol kas nepavyko ištverti nė vienai merginai.

R. W.: „Esu laimingas, nes nė karto nebuvau vedęs. Todėl nė sykio ir neišsiskyriau, paskui mane nelaksto vieniša motina su kūdikiu ant rankų“, – sako britų muzikos žvaigždė. Robbie prasitarė, kad į JAV jis persikraustė tam, jog sutiktų savo būsimą žmoną Aydą Field (30). Jau kelerius metus ši moteris vadinama ponia Williams. Beje, sklinda kalbų, kad Ayda atsisako tekėti už žinomo dainininko, nors ketina jam pagimdyti vaiką. Kai neseniai radijo eteryje Robbie viešai pasipiršo mylimajai ir ši sutiko už jo tekėti, dainininko vadybininkas pareiškė, kad tai buvo tik pokštas.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius