Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie Williamsas: priklausomas nuo ateivių ir moterų

Po kelerių metų pertraukos į didžiąją sceną grįžusio dainininko pirmasis koncertas baigėsi tuo, kad jo automobilis pervažiavo aštuoniolikmetį. Robbie Williamsas „buvo užmezgęs“ ryšį su ateiviais, o mylima moteris atsisakė už jo tekėti.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

Vardas, pavardė: Robertas Peteris Williamsas.
Gimimo data, vieta: 1974 02 013, Stokas prie Trento, Anglija. 35 m.
Šeima, kurioje gimė: dainininką su seserimi augino motina; kai Robbie buvo treji metai, tėvai išsiskyrė; tėvas buvo baro savininkas, svajojęs tapti komiku.
Meilės nuotykiai: sulaukęs 17 metų, Robbie su vaikystės drauge Rachel Gilson prarado nekaltybę; sklido kalbų, kad Williamsas – gėjus; atlikėjas miegojo su daug moterų ir merginų; draugavo su Rachel Hunter (40), rašytoja Chris Heath (37), Cameron Diaz (37) ir kt.
Šeiminė padėtis: nevedęs, tačiau jau kelerius metus draugauja su aktore Ayda Field (30), kuri atsisako už jo tekėti, tačiau norėtų nuo jo susilaukti vaiko.
Pasiekimai: dainininkas; muzikinę karjerą pradėjo 1990–aisiais grupėje „Take That“, o nuo 1995–ųjų – solinę karjerą; Robbie albumų parduota daugiau nei 55 mln., o singlų – daugiau kaip 17 mln. kopijų; į Gineso rekordų knygą Williamsas pateko kaip per vieną dieną pardavęs daugiau nei 1,6 mln. bilietų į savo 2006–ųjų pasaulinį turą; pelnė daugybę apdovanojimų, iš kurių 15 yra BRIT ir 6 ECHO apdovanojimai; kai Robbie buvo išrinktas geriausiu XX a. pabaigos atlikėju, 2004 m. jis buvo įtrauktas į Jungtinės Karalystės Muzikos šlovės alėją.

Ateiviai

Dar prieš metus Robbie taip rimtai susidomėjo paranormaliais reiškiniais ir NSO medžiokle, kad jis kiauras paras praleisdavo internete ieškodamas informacijos apie skraidančiąsias lėkštes ir netgi sukūrė keletą muzikinių kūrinių, kuriais galėtų tinkamai pasitikti žalius žmogeliukus iš kitos planetos. Maža to, popžvaigždė ne sykį tvirtino matęs NSO, o kartą ateiviai neva užmezgė su juo ryšį įrašų studijoje. Nenuostabu, kad Williamso kliedesiai nusibodo jo mylimajai Aydai, kuri po 14 mėnesių draugystės jį paliko. Išsiskyrimas paskatino dainininką perkainoti vertybes. Susitaikęs su Ayda, Robbie, savo hobiui nusprendė skirti šiek tiek mažiau dėmesio.

Striptizo šokėjos ir gėjai

Sulaukęs 30 metų, britų muzikantas beveik neišlysdavo iš striptizo klubų. Ten jis ieškodavo naujų aukų. Robbie rašė: „Jų galingi tešmenys trinasi į mano pečius. Aš jas parsivedu namo tam, kad užsiimčiau tuo reikalu. Štai kaip viskas vyksta.“

Geltonoji spauda ne kartą skleidė gandus, kad Robbie neabejingas stipriosios lyties atstovams. Kai dainininkui tokios kalbos nusibodo, už šmeižtą jis keletą leidinių padavė į teismą ir prisiteisė nemenką pinigų sumą. Ne paslaptis, kad tarp Robbie ir Eltono Johno (62) perbėgo juoda katė. „Eltonas mąsto teisingai. Tik tai, kuo jis užsiima, yra iškrypimas“, – sakė Williamsas apie homoseksualios orientacijos neslepiantį dainininką.

Kai dabar atlikėjo kas nors paklausia apie jo aistrą vyriškosios lyties atstovams, jis juokais atsikerta: „Aš gėjus? Tik ne šiandien! Gal rytoj? Aš visą laiką eksperimentuoju!“
Vaizdo klipe „Come Undone“ (2003) dainininkas šoka su dviem išraiškingų kūno formų pupytėmis. Prieš filmavimą Robbie buvo taip susijaudinęs, kad iš karto įspėjo režisierių: „Aš liksiu su kelnėmis.“ Per pertrauką muzikos žvaigždė vieną iš blondinių bandė nusitempti į nuošalų kampelį. Jis pasiūlė jai pasimylėti. Vietoj atsakymo muzikantas buvo „apdovanotas“ antausiu. Nors Williamsui ir atsakė, tačiau jis neprarado geros nuotaikos: „Mano eržilas nebuvo išleistas, tačiau abi merginos buvo visiškai nuogos, ir aš jas nuolat tampiau už standžių krūtų.“

Gerbėjos ir prostitutės

Williamsas niekuomet nespjaudavo į dėl jo iš proto einančias gerbėjas, kurių apstu koncertuose. Kartą tarp jų pasitaikė ir labai drovi mergaitė, tačiau aistringasis Robbie sugebėjo su ja pasimylėti. Tąsyk jam to neužteko. Išvydęs merginų, burnojančių ant jas palikusių vaikinų, būrelį, atlikėjas išsirinko porą patraukliausių ir išsivežė į viešbutį.

Žvaigždė mėgo ir seniausios pasaulyje profesijos atstoves. 1998 m. telefonu atlikėjas išsikvietė dvi elitines palydoves. Pirmajai, jau atlikusiai savo darbą, jis padavė 400 JAV dolerių. Profesionalės pagalvojo, kad žvaigždė joms turėtų sumokėti kur kas daugiau. Netrukus Robbie pastebėjo, kad antroji palydovė greitai užsirakino tualete, ir išgirdo kažkur girdėtą garsą. Jam pasirodė, jog mergina užtaisė ginklą. „Dabar mane nukeps“, – nusprendė mergišius, atsargiai pašnairavęs į moteriškus gražuolės apvalumus. Laimei, prostitutės greitai užsivilko drabužėlius ir dingo. Šis incidentas ilgam atvėsino Robbie aistrą meilei už pinigus.

Svajonė apie gyvenimo moterį


Robbie į lovą buvo įsitempęs ir Cameron Diaz, kuri vėliau peršoko pas Justiną Timberlake’ą (28). Ilgą laiką britas buvo nepasotinamas. Kiek drovėdamasis Williamsas prisipažino kartą mylėjęsis ant operacinio stalo. Dainininkas prasitarė, kad norėtų 24 valandoms pavirsti moterimi: „Tuomet suprasčiau, kas vyksta jų galvose. Savaime aišku, būtų nuostabu sužinoti, ką jos jaučia mylėdamosios ir koks yra tas moteriškas orgazmas.“ Robbie visuomet svajojo sutikti gerą moterį, kuri jam pagimdytų kūdikį, ir neslėpė norintis tapti padoriu šeimos žmogumi. Tokia moteris, grąžinusi dainininką į realų gyvenimą, atsirado – tai aktorė Ayda Field. „Visuomet galvodavau, kokie jausmai užplūsta, kai su kažkuo gyveni? Aš ir Ayda labai mylime vienas kitą. Noriu, kad ji būtų laiminga. Anksčiau bijojau turėti vaikų, bet dabar jaučiu, jog tai nutiks artimiausiu metu“, – sako buvęs pasileidėlis. Nors Robbie neseniai pasipiršo savo išrinktajai, deja, Field atsisakė už jo tekėti, bet mielai sutiko būti jo vaikų motina. Ši porelė jau pradėjo sveikatinimo kursą, kad galėtų susilaukti sveikų palikuonių. Įdomu, kokią šio simpatiško vyro paslaptį žino moteris, kuri, net ir mylėdama Robbie, nesiryžta su juo žengti prie altoriaus?

Įdomūs faktai:

•    Pirmąkart narkotikų pabandė 16 metų. Tik 2007–aisiais, po intensyvaus gydymosi Arizonos reabilitacijos centre, Robbie įveikė priklausomybes.
•    Vienoje radijo laidoje dainininkas prisipažino svajojantis išprievartauti merginą.
•    Kad išreklamuotų albumą „Swing When You’re Wining“ (2001), dainininkas sakė, jog jį kūrė vaikščiodamas nuogas, o per pertraukėles mylėdavosi su keturiomis iš penkių grupės „Spice Girls“ narių.
•    Kai su grupe „Take That“ gastroliavo Italijoje, Robbie panoro išsimaudyti fontane ir šoko į jį. Deja, fontane nebuvo vandens. Nuo to karto atlikėjo galvą ir dešinįjį antakį puošia randas.
•    Pirmąkart gydytis nuo narkotikų jį įkalbino Eltonas Johnas.
•    Dainininkas gėdijasi savo pilvo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius