Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie Williamso gerbėjai, tarp jų ir lietuviai, būriais traukė į britų žvaigždės koncertą Taline

Estijai švenčiant Nepriklausomybės atkūrimo dieną, antradienio vakarą Taline koncertą surengė popmuzikos žvaigždė Robbie Williamsas. Tai vienintelis pasirodymas Rytų Europoje, taigi nieko nuostabaus, kad sulaukė didžiulio dėmesio. Į britų popžvaigždės pasirodymą parduota apie 60 tūkst. bilietų, tarp gerbėjų – nemažas būrys iš Lietuvos.
Robbie Williamso gerbėjai renkasi į jo koncertą Taline
Robbie Williamso gerbėjai renkasi į jo koncertą Taline / Portalo Žmonės.lt nuotr.

Į Robbie Williamso koncertą Taline jo gerbėjai traukė jau išvakarėse. Didžiausi fanai, pasistatę palapines, miegojo prie Dainų slėnio, kur vyko britų žvaigždės šou.

Antradienį nuo popietės žmonės būriavosi slėnio prieigose pasiėmę su savimi įvairiausius talismanus – nuo pripučiamų žaislų iki raudono vyno butelių.

Tūkstančiai lietuvių

Kelias link Talino važiuojantiems automobiliais priminė Lietuvą, nes vietomis mašinos su lietuviškais numeriais sudarė net kolonas. Dalis tautiečių į Estiją atvyko ne koncerto dieną ir spėjo aplankyti Pernu, Saremos salas, kitas turistines šalies vietas.

Portalo Žmonės.lt nuotr./Justina ir Paulius Grybauskai Taline
Portalo Žmonės.lt nuotr./Justina ir Paulius Grybauskai Taline

Antradienį Taline sutikta Justina Ragauskaitė-Grybauskienė su vyru Pauliumi į Estijos sostinę atskrido lėktuvu. Televizijos ir kino vykdomoji prodiuserė tokį transportą rinkosi taupydama laiką, nes turės skubiai grįžti namo.

Pirmadienį Žmonės.lt žurnalistams keliantis keltu, bene trečdalį keleivių sudarė lietuviai. Prognozuojama, kad į koncertą jų atvyks keletas tūkstančių.

Pastebima, kad Taline šiomis dienomis labai pabrangusi nakvynė, už viešbučio kambarį tenka mokėti iki tūkstančio litų, todėl daugelis Robbie gerbėjų po koncerto važiuos iš karto namo arba miegos nuo Talino nutolusiuose miestuose, ar kempinguose.

Ypatingas koncertas

Robbie Williamso koncertas Taline bus ypatingas – jo metu bus filmuojamas koncertinis filmas „Robbie Williams – Live In Tallinn“. Talinas tapo vieninteliu miestu, kuriame vyksiantis koncertas bus nufilmuotas ir reprezentuos visą Robbie Williamso „Take The Crown“ turą.

Robbie Williamsas solinį koncertų turą surengė po daugiau nei šešerių metų pertraukos. Ankstesnės jo gastrolės „Close Encounters“ pasiekė pasaulio rekordą – daugiau nei 1,6 milijono bilietų į šiuos koncertus buvo nupirkti vos per vieną dieną. 

Žmonės.lt nuotr./Robbie Williamso gerbėjai renkasi į jo koncertą Taline
Žmonės.lt nuotr./Robbie Williamso gerbėjai renkasi į jo koncertą Taline

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius