-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart pavargo filmuotis kartu

Per pasaulį su trenksmu nugriaudėjusios „Saulėlydžio“ sagos ir merginų numylėtiniu iškart tapęs aktorius Robertas Pattinsonas viename iš nesenai duotų interviu atviravo intymių santykių tema.
Filmas „Vanduo drambliams“
Filmas „Vanduo drambliams“ / Kadras iš filmo

Tiesa, 24 metų aktoriaus pasisakymai buvo tik apie erotines scenas kino ekrane. Pagal naujausią „Saulėlydžio“ dalies scenarijų, kuri šiuo metu filmuojama, Edwardas ir Bella praleidžia savo pirmąją vestuvinę naktį.

Pagrindinio vaidmens atlikėja, 20-metė Kristen Stewart, yra aktoriaus mergina ir realiame gyvenime. Tačiau, anot R.Pattinsono, net ir šiuo atveju filmavimai vyko taip pat nejaukiai, kaip tai būna ir su kitomis aktorėmis. Jaunuolis pajuokavo, kad galutinis rezultatas filmuojant erotinę sceną, kaip ir žaidžiant „tvisterį“ (angl. „Twister“), tiesiogiai priklauso nuo to, kur partneris arba partnerė pastatys koją ar padės ranką, nes režisieriai ir čia vadovauja, kokius judesius aktoriai privalo atlikti.

Po filmavimo darbų pabaigos R.Pattinsonas ir K.Stewart ne kartą yra prasitarę, kad jau pavargo nuo bendrų filmavimų ir tikisi, kad jiems pavyks sudalyvauti skirtinguose projektuose. Kol K.Stewart filmuojasi žymaus rašytojo Jacko Kerouaco knygos ekranizacijoje, R.Pattinsonas pasirodo jau šį balandį – Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti filmas „Vanduo drambliams“ (angl. „Water For Elephants“), kuriame R.Pattinsonas vaidina studentą veterinarą Didžiosios depresijos metais.

Pagal visame pasaulyje žinomą ir Lietuvoje išleistą to paties pavadinimo romaną sukurtas filmas pasakoja apie jaunuolį, kuris po tragiškos tėvų žūties meta universitetą ir prisijungia prie populiariausio pasaulyje keliaujančio cirko „Benzini Brothers“. Sekdamas savo tėvo pėdomis, trupėje vaikinas pradeda dirbti veterinaru, o netrukus sutinka ir įsimyli nuostabią moterį Marleną (akt. Reese Witherspoon). Deja, mergina ištekėjusi už charizmatiško, tačiau žiauraus ir negailestingo cirko gyvūnų dresuotojo Augusto (akt. Christoph Waltz).

Filmų „Aš esu legenda“ ir „Konstantinas“ režisieriaus Francis Lawrence filme susipina moralė, vyro ir moters tarpusavio santykiai, cirko trupės gyvenimo užkulisiai ir intriguojantis meilės trikampis.

„Vanduo drambliams“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti jau balandžio 15 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius