Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Pattinsonas susitikinėja su Elvio Presley anūke Riley Keough

Filmo „Saulėlydis“ žvaigždė Robertas Pattinsonas (27) susitikinėja su Elvio Presley anūke Riley Keough. Šią žinią patvirtino aktoriaus draugas, rašo Dailymail.co.uk.
Robertas Pattinsonas ir Riley Keough
Robertas Pattinsonas ir Riley Keough / „Scanpix“ nuotr.

Pora pirmą kartą buvo pastebėti ir užfiksuoti važinėjantys po Los Andželą raudonu Roberto automobiliu šį savaitgalį. Anot šaltinių, poros santykiai yra labai nauji ir pastarąją savaitę jie nuolat leido laiką drauge, kad galėtų pažinti vienas kitą geriau. „Jie buvo neišskiriami. Robertas vertina, kad Riley yra Elvio anūkė. Jo akimis, ji yra rock‘n‘roll karališkoji palikuonė“, – teigė šaltinis.

Pirmadienį, liepos 8-ąją Toronte (Kanada) R.Pattinsonas pradės filmuotis naujoje kino juostoje „The Stars“, tačiau iki išvykimo jis stengsis kuo daugiau laiko praleisti su R.Keough. Pora ketina drauge švęsti liepos 4-ąją, kuomet JAV yra švenčiama šalies nepriklausomybė.

Įdomu tai, kad Riley vaidino su Roberto buvusia mergina Kristen Stewart 2010 metais išleistoje kino juostoje „The Runways“. Daugelis R.Pattinsono draugų šį romaną su Riley nevertina labai rimtai, mat manoma, kad tai – trumpas susižavėjimas norint pamiršti K.Stewart.

Pora susipažino per K.Stewart, tačiau artimesnė pažintis įvyko per „Dior“ mados namų renginius šių metų gegužę ir birželį. Robertas prieš kelias savaites tapo „Dior Homme“ reklaminiu veidu, o Riley iki šiol buvo – „Dior Cherie“.

Šaltinis teigė: „Riley susipažino su Kristen filmavimo aikštelėje ir palaikė glaudžius ryšius, tačiau pastaruoju metu ji vis daugiau laiko pradėjo leisti su Robertu, mat juos suvedė darbas mados namams „Dior“. Po pažinties Riley dažnai likdavo nakvoti pas Robertą. Jie abu turi labai daug bendrą: abiems patinka Los Andželas, roko stiliaus muzika ir stalo tenisas“.

Kol R.Pattinsonas džiaugėsi naujais užgimusiais jausmais, jo buvusi mergina K.Stewart antradienio popietę apsilankė Paryžiuje, kur buvo  pristatyta „Chanel“ 2013–2014-ųjų aukštosios mados rudens–žiemos kolekcija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius