Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Pattinsonas guodžiasi, kad šlovė jį padarė vienišu

Iš pirmo žvilgsnio Robertas Pattinsonas yra žmogus, kuris turi viską. Filmo „Saulėlydis“ dėka, britų aktorius pelnė milijonus gerbėjų, gavo krūvą pinigų ir užmezgė romaną su to paties filmo heroje Kristen Stewart. Tačiau vaikinas atskleidė tamsiąją savo gyvenimo pusę.
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Aktorius guodėsi puslapiui thesun.co.uk, kad įžymumas pavertė jį paranojišku ir įtariu mezgant naujas pažintis ir privertė nutraukti ryšius su dauguma buvusių bičiulių. Susirasti naujų draugų dabar Robertui yra sunkus uždavinys.

„Grįžęs į Londoną aš suvokiau, kad mano visi socialiniai ryšiai yra nutrūkę. Sunku juos išsaugoti, kai su žmonėmis nesikalbu metus laiko. Bandau kai kuriuos ryšius atkurti bendraudamas su draugais per Skype“, – teigė aktorius. 

Dabar vieninteliu ištikimu Roberto draugu liko jo gitara, kurią aktorius vežioja su savimi po visą pasaulį.

„Įžymumas yra didelė našta. Jeigu kas nors su manimi ima elgtis draugiškai, aš užsimanau rėkti „Ko tu nori iš manęs?!“ Tačiau vėliau pagalvoju, kad galbūt tas žmogus tiesiog norėjo būti mielas“, – apie bendravimo problemas kalbėjo R.Pattinsonas. 

Robertas taip pat baiminasi, kad visa jo šlovė gali baigtis net rytoj, kai jis net nėra įsigijęs būsto kur gyventi.

Grįžęs į Londoną aš suvokiau, kad mano visi socialiniai ryšiai yra nutrūkę. Sunku juos išsaugoti, kai su žmonėmis nesikalbu metus laiko.

„Aš buvau priverstas pastaruosius tris metus gyventi viešbučiuose. Tai nėra linksma, – prisipažino jis. – Aš vos nenusipirkau namo Holivude, tačiau, laimei, suvokiau, kad tai yra siaubingai brangu ir kad galbūt kitąmet aš neturėsiu darbo.“

Aktorius prisipažįsta, kad visos šios problemos kilo dėl to, kad jis mano esąs dar nenusipelnęs visos  šlovės. „Visko pasiekiau taip lengvai. Ką turėčiau padaryti, kad nusipelnyčiau šio liaupsinimo?“ – klausė jis.

Britas įsitikinęs, kad jam reikėtų atidirbti dešimt metų, kad būtų vertas to statuso, kuris jam yra suteikiamas dabar.

„Kuo daugiau skirtingų personažų vaidinu, tuo daugiau išmokstu. Aš noriu augti kaip aktorius, o ne būti priskiriamas romantinių personažų tipažui. Nesakau, kad norėčiau, jog viskas būtų kaip tada, kai dar nebuvau žymus. Tačiau tuomet daugelis dalykų atrodė paprasčiau“, – prisipažino filmų „Saulėlydis“ ir „Jaunatis“ aktorius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius