-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusaitė iš Silvio Berlusconi haremo Italijos premjerą vadina savo angelu sargu

Praėjusią savaitę Italijos spaudoje imta linksniuoti 29 metų rusų aktorės ir buvusios manekenės Raisos Skorkinos pavardė. Moteris viešai papasakojo apie savo ir Italijos premjero Silvio Berlusconi santykius.
Raisa Skorkina
Raisa Skorkina / Kadras iš „YouTube“

Italijos spauda paskelbė, kad praėjusių metų rugsėjį R.Skorkina paskambino politikui į jo vilą Milano priemiestyje ir pasakė: „Mano meile, man baigėsi benzinas“. Iš įrašyto pokalbio matyti, kad pradžioje premjeras nesupranta, ką turi omenyje jam paskambinusi dama, tačiau vėliau jis ištaria: „A, aš suprantu. Gerai, pasakysiu Spinelli“. S.Berlusconi turėjo omenyje savo buhalterį – Giuseppe Spinelli, kuris, prokurorų duomenimis, premjero liepiamas gražuolėms dalijo šimtus tūkstančių eurų.

Žavioji rusaitė tą pačią dieną pati susisiekė su premjero buhalteriu ir kalbėjosi apie „pasibaigusį benziną“. „Na, tu supranti, ką aš turiu omenyje“, – buhalteriui pareiškė ji.

Pradžioje R.Skorkina su spauda nebendravo, pareiškusi, kad jos interviu kainuoja 10 tūkst. eurų. Vėliau sužinojusi, kad žurnalistai prakalbino jos motiną, ir pati ryžosi prabilti viešai.

R.Skorkinos teigimu, su vadinamuoju S.Berlusconi haremu ji neturi nieko bendro. Pasak moters, juodu palaiko visai kitokius santykius, nei būtų galima pagalvoti. Rusaitė aiškino dažnai besilankanti pas premjerą, tačiau jųdviejų santykiai – tik draugiški. „Silvio man tarsi antroji šeima, jis – mano angelas sargas“, – pabrėžė ji.

Moteris teigė dažnai prašanti politiko patarimų ir čia pat svarstė kaip jis, turėdamas tiek problemų, randa laiko jai padėti. S.Berlusconi jai esą yra sakęs: „Štai, matai, kaip aš tave gerbiu, kaip vertinu, ir, svarbiausia, nieko už šią pagalbą neprašau“. R.Skorkina aiškino, kad tokie santykiai su premjeru neturėtų stebinti – ji sulaukia pagalbos, nes yra padorus ir geras žmogus.

Paklausta apie „pasibaigusį benziną“, kurį minėjo pokalbyje su premjeru, ji teigė su politiku bendraujanti „juokingais žodžiais, kurių tikrosios reikšmės visiems nesuprasti“.Buvusi manekenė tvirtino finansinės pagalbos premjero neprašiusi – jis pats jai dalijo dovanas. Tiesa, ką gavo dovanų, moteris nesakė.

Paklausta apie „pasibaigusį benziną“, kurį minėjo pokalbyje su premjeru, ji teigė su politiku bendraujanti „juokingais žodžiais, kurių tikrosios reikšmės visiems nesuprasti“. Jie taip elgėsi žinodami, kad premjero telefoninių pokalbių yra klausomasi.

R.Skorkina papasakojo ir apie tai, kaip susipažino su S.Berlusconi. Manekenė į Italiją atvyko būdama 17 metų. Po kurio laiko mergina ėmė storėti, todėl modelio darbą jai teko pamiršti. Vėliau ji lankė aktorinio meistriškumo kursus ir gavo darbą televizijoje. Anot jos, S.Berlusconi ji pirmą kartą sutiko 2004 metais. Jis moteriai pasirodė nepaprastas gražuolis. „Kai jį pamačiau, tiesiog numiriau“, – aiškino ji ir pridūrė, kad tuo metu su premjeru pasikeitė telefono numeriais.

Kaltinimus premjerui ji vadino politinių oponentų kerštu. Pasak rusaitės, neturtingoms mergaitėms S.Berlusconi padeda tik todėl, kad turi gerą širdį. Savo gerumą, anot jos, politikas demonstruoja ne tik moterims, bet ir vyrams. R.Skorkinos teigimu, premjerui nereikia mokėti už meilę, nes jis ir taip yra moterų numylėtinis. Rusaitė neatsakė į klausimą, ar S.Berlusconi yra geras meilužis.

Norite pamatyti daugiau S.Berlusconi pažįstamų merginų? Peržiūrėkite žemiau esantį video:

VIDEO: Berlusconi's bunga bunga girls: tutte le donne del presidente

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius