Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos dainininkas Kobzonas prarado sąmonę, kalbėdamas forume Astanoje

Prieštaringai vertinamas Rusijos dainininkas Josifas Kobzonas prarado sąmonę, kalbėdamas dvasinės kultūros forume Astanoje.
Josifas Kobzonas ir Marius Žičkus
Josifas Kobzonas ir Marius Žičkus / TV3 nuotr.
Temos: 2 Sąmonė Rusija

Artistas skaitė pranešimą forumo organizatorių vardu, kai pasijuto blogai, o jo kalba ėmė trūkinėti. Jis priėjo prie prezidiumo, bet prarado sąmonę ir pargriuvo scenoje. Iki gydytojų atvykimo jam buvo mėginama suteikti pirmąją pagalbą darant dirbtinį kvėpavimą.

Po maždaug penkių minučių gydytojui pavyko padėti 73–ejų metų dainininkui atgauti sąmonę. Jis vėl priėjo prie mikrofono, mėgindamas užbaigti pranešimą, bet vėl pasijuto blogai ir buvo nuvežtas į vieną Astanos ligoninių.

„Kobzono būklė normali, stabilizavosi. Dabar pacientas ilsisi“, – sakė Kazachstano nacionalinio mokslinio medicinos centro terapijos skyriaus darbuotojai.

J.Kobzonui sveikatos sutrikimai prasidėjo 2001 metais. Tada jis kelias dienas išgulėjo ligoninėje dėl kraujo užkrėtimo. 2004 metais jam buvo nustatytas ir išoperuotas navikas. 2009 metų liepą N.Blochino Onkologijos moksliniame centre Maskvoje jam buvo padaryta dar viena operacija. Su kuo susijęs dabartinis priepuolis, kol kas nežinoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius