Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos žvaigždė atsisveikina su gerbėjais

Viena labiausiai spindėjusių Rusijos dainininkių Ala Pugačiova oficialiai paskelbė, kad baigia savo koncertinę veiklą ir pradės kitokį gyvenimą.
Ala Pugačiova apsisprendė palikti sceną.
Ala Pugačiova apsisprendė palikti sceną. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Nenoriu pasidaryti tokia neįgali, kad būčiau ant rankų nešama į sceną, o aš drebančiu balsu sakyčiau: „Pamenate, kaip kadaise dainavau  apie milijoną purpurinių rožių? – spaudos konferencijoje ketvirtadienį pareiškė rusų scenos primadona.

„Lietuvos rytas“ primena, kad balandžio 15-ąją Alai sueis 60 metų. Pasak jos, tai ir bus laikas, skirtas atsisveikinti su klausytojais ir žiūrovais.

Dainininkė pridūrė, kad „kieme siautėja krizė, tad kokiu nors būdu reikia užsidirbti pinigų, bet pelnytis iš to, kas jau nėra geros kokybės, aš neketinu“.

Atsisveikins primadona su žiūrovais ne tik žodžiais. Tam tikslui A.Pugačiova rengia koncertinį turą po Rusiją ir kitas šalis. Po gastrolių dainininkė ketina pradėti visai kitokį gyvenimą.

Sankt Peterburge jau dabar statomas Alos Pugačiovos dainos teatras. Maskvoje sėkmingai dirba radijo stotis „Ala“. Dainininkė taip pat pažadėjo parašyti memuarų knygą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius