Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ryanas Goslingas ir Emma Stone paliko savo rankų ir kojų įspaudus priešais legendinį teatrą

Mūsų laikų „Džindžer ir Fredu“ paskelbti „Oskarų“ nominantai Emma Stone ir Ryanas Goslingas trečiadienį Holivude priešais legendinį teatrą „TCL Chinese“ įspaudė į cementą savo rankų ir kojų atspaudus.
Emma Stone ir Ryanas Goslingas
Emma Stone ir Ryanas Goslingas / „Scanpix“ nuotr.

Šie aktoriai drauge vaidino trijuose kino filmuose, tarp jų – naujame, kritikų pripažintame miuzikle „Kalifornijos svajos“ („La La Land“), kuriam vasario mėnesį prognozuojama didelė „Oskarų“ šlovė.

„Niekas iš tikrųjų negali nustatyti, kaip atsiranda simpatija tarp dviejų aktorių“, – pristatydama Emmą Stone ir Ryaną Goslingą sakė žurnalo „Vanity Fair“ viena redaktorių Krista Smith.

„Vis dėlto būtent tai sukūrė vienas didžiausių kino legendų. Ryanas ir Emma yra mūsųs laikų Humphrey Bogartas ir Lauren Bacall, Fredas Astaire'as, Ginger Rogers, Katharine Hepburn ir Spenceris Tracy, Myrna Loy ir Dickas Powellas“, – sakė ji.

Atspaudų įamžinimo ceremonija Šlovės alėjoje pagal dešimtmečius gyvuojančią Holivudo tradiciją buvo surengta prieš „Kalifornijos svajų“ demonstravimo pradžią šį penktadienį. Šioje juostoje Emma Stone ir Ryanas Goslingas vaidina karjeros siekiančią aktorę ir sunkų laikotarpį išgyvenantį džiazo muzikantą, įsimylinčius vienas kitą.

„Persikrausčiau į Los Andželą būdama 15 metų ir atėjau čia – mano rankos tiksliai atitinka Jane Russell rankas, tad jei ieškote Jane Russell rankų dublerio, aš tinkamas žmogus“, – sakė Emma Stone, nominuota geriausios antrojo plano aktorės „Oskarui“už vaidmenį 2014 metų filme „Žmogus-paukštis“ („Birdman“).

„Tai buvo neįtikėtina patirtis, ir šio filmo kūrimas buvo neįtikėtina patirtis, tad kokia puiki vieta visa tai paminėti“, – pridūrė ji.

„Scanpix“ nuotr./Emmos Stone ir Ryano Goslingo rankų ir kojų įspaudai
„Scanpix“ nuotr./Emmos Stone ir Ryano Goslingo rankų ir kojų įspaudai

Emma Stone ir Ryanas Goslingas drauge vaidino 2011 metų filme „Kvaila, beprotiška meilė“ („Crazy, Stupid, Love“) ir 2013 metų filme „Gangsterių medžiotojai“ („Gangster Squad“), bet vaidmenų „Kalifornijos svajose“ galėjo ir negauti.

Režisierius Damienas Chazelle'as, tris „Oskarus“ gavusio 2014 metų filmo „Atkirtis“ („Whiplash“) kūrėjas, papasakojo, kad „Kalifornijos svajoms“ taip pat buvo svarstomos Mileso Tellerio, Michaelo B.Jordano ir Emmos Watson kandidatūros.

„Scanpix“ nuotr./Emma Stone ir Ryanas Goslingas
„Scanpix“ nuotr./Emma Stone ir Ryanas Goslingas

„Aš vis dar ne visai įsitikinęs, kad mūsų neareštuos už vandalizmą. Bet patikėsiu jumis, kad mums leidžiama tai daryti“, – pajuokavo Ryanas Goslingas, kuris geriausio aktoriaus „Oskarui“ buvo nominuotas už vaidmenį 2006 metų juostoje „Pusė Nelsono“ („Half Nelson“).

„Turėjome galimybę filmuoti daugumoje garsiausių Los Andželo vietų, išskyrus šią. Taigi tai paskutinė dėlionės dalis, nuostabus būdas užbaigti šią patirtį“, – sakė jis.

„Kalifornijos svajos“ pradedamos rodyti gruodžio 9 dieną Niujorke ir Los Andžele, o po savaitės filmas bus pradėtas rodyti visur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius