-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryanas Reynoldsas paaiškino, kuo skiriasi nuo Ryano Goslingo: „Jis blondinas!“

Abu kanadiečiai, abu – žinomi aktoriai, abiejų vardai tokie patys. Ryanas Reynoldsas ir Ryanas Goslingas iš pirmo žvilgsnio – lyg broliai dvyniai. Judviejų tarpusavio panašumą jau spėjo pastebėti ne vienas, tačiau iš naujo juos sugretinęs vienas „Twitter“ vartotojas tarp pačių aktorių ir jų gerbėjų sukėlė aštrią diskusiją.
Ryanas Reynoldsas ir Ryanas Goslingas
Ryanas Reynoldsas ir Ryanas Goslingas / „Scanpix“ nuotr.

„Jei nuoširdžiai – nerandu skirtumų tarp Ryano Reynoldso ir Ryano Goslingo“, – savo socialinio tinklo paskyroje dalijosi stonedziti vardu pristatanti tinklaraštininkė.

Šis jos įrašas sulaukė susidomėjimo. Vieni sekėjai pritarė, kad abu aktoriai turi nemažai panašių bruožų, kiti bandė atrasti skirtumus.

Nors tinklaraštininkė turi palyginus nedaug „Twitter“ sekėjų – vos 600, jos pareiškimas pasiekė ir garsenybių ausis. Savo nuomonę apie jos pareiškimą išsakė pats R.Reynoldsas. 

R.Reynoldsas pats pasidalijo šios internautės žinute savo „Twitter“ paskyroje ir šmaikščiai pakomentavo. Pasak jo, jis ir R.Goslingas – absoliučiai nepanašūs. 

„Skirtinga plaukų spalva. Ryanas Goslingas yra šviesus blondinas. O Ryanas Reynoldsas – pi...a“, – pavartojės vulgarų žargoną savo „Twitter“ paskyroje šmaikštavo aktorius.

Pokštavo ir R.Reynoldso draugai. Vienas jų „Twitteryje“ rašė: „Goslingo galvos forma labiau primena elektros lemputę ir jis vaidino filme „Kvaila, beprotiška meilė“. Reynoldsas buvo filme „Žaliasis žibintas“. Kartais jie abu vilki kostiumus.“

Kitas stengėsi neatsilikti: „Ar Ryanas Goslingas yra iš filmo „Užrašų knygelė“? Kas yra Ryanas Reynoldsas? Prisiekiu, nemačiau nė vieno jo filmo, tačiau jis kažkodėl garsus!“

Kadras iš filmo/Ryanas Reynoldsas
Kadras iš filmo/Ryanas Reynoldsas
„Scanpix“ nuotr./Ryanas Goslingas
„Scanpix“ nuotr./Ryanas Goslingas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius