-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Saldžioji Holivudo porelė – Zacas Efronas ir Vanessa Hudgens – išsiskyrė

Saldžioji Holivudo porelė – „Vidurinės mokyklos miuziklo“ aktoriai Zacas Efronas ir Vanessa Hudgens – išsiskyrė.
Vanessa Hudgens ir Zacas Efronas
Vanessa Hudgens ir Zacas Efronas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Thesun.co.uk, 22-ejų V.Hudgens ir 23-ejų Z.Efronas pasuko skirtingais keliais po daugiau kaip 4 metus trukusios draugystės. Poros draugai tikino žurnalistus, kad šioje istorijoje nebuvo trečio asmens, pora nesibarė ir jie „vis dar geri draugai“. „Tiesiog taip įvyko. Nebuvo jokios dramos, apgavysčių, jie tiesiog suaugo“, – sakė aktorių bičiulis. Kino kompanijos „Disney“ filmavimo aikštelėje 2005-aisiais susipažinę aktoriai dar prieš dvi savaites buvo pastebėti besibučiuojantys Havajuose.

Visai neseniai viename interviu V.Hudgens noriai pasakojo apie puikius jos ir Z.Efrono santykius, o šis teigė, kad jų meilė yra „būtent tokia, kokia turi būti“.

Šiuo metu Z.Efronas filmuojasi kino juostoje „The Lucky One“ Naujajame Orleane, o V.Hudgens dirba  Havajuose, kur kuriamas filmas „Journey 2: The Mysterious Island“.

Vestuvės – 40-ies

Anksčiau Z.Efronas yra sakęs, kad prie altoriaus žengti su mylimąja neskubės. „Tikrai nesituoksime artimiausiu metu. Jaučiuosi tam per jaunas. Vesiu, būdamas ne jaunesnis kaip 40-ies“, – sakė jis. Pasak britų žurnalistų, Z.Efronas galėjo mylimąją įskaudinti ir kalbėdamas apie ją kaip apie patogų gyvenimo papildymą.

„Draugystė su Vanessa daug ką palengvina. Suprantame vienas kitą daug nesiaiškindami. Šiaip esu pernelyg smulkmeniškas – prastesnis už moterį. Vedu visus iš proto, išskyrus Vanessą – ji supratinga. Vienintelis minusas tas, kad ji visada rengiasi taip nuostabiai, kad šalia jos net jaučiuosi nepatogiai“, – atviravo Z.Efronas. Pernai rugsėjį jau buvo pasirodę kalbų apie aktorių skyrybas, tačiau tąsyk jos nepasitvirtino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius