Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saldžioji porelė – Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger – vėl kartu

„Formulės – 1“ lenktynininkas Lewisas Hamiltonas ir „Pussycat Dolls“ grupės vokalistė Nicole Scherzinger ir vėl kartu – tą įrodo paparacų kadrai, kuriuose pora užfiksuota besibučiuojanti.
Dainininkė Nicole Scherzinger ir F1 lenktynininkas Lewisas Hamiltonas
Dainininkė Nicole Scherzinger ir F1 lenktynininkas Lewisas Hamiltonas / „Scanpix“ nuotr.

Praėjo vos keletas savaičių po to, kai garsenybės oficialiai pranešė apie savo skyrybas, tačiau, atrodo, jiems nepavyko būti vienam be kito. L.Hamiltonas ir N.Scherzinger buvo pastebėti apsipirkinėjantys Holivude, o buvęs „Formulės – 1“ čempionas negalėjo atitraukti rankų nuo mylimosios. Atlikėja nustebino žurnalistus ir kita netikėta žinia – ji pasakė, kad ketina susituokti.

Linksmai nusiteikusi 31-erių N.Scherzinger neslėpė esanti pakylėta. Paklausta vienos parduotuvių, kurioje lankėsi, darbuotojų, ko ieško, atlikėja užtikrintai atsakė: „Šiemet – sau vestuvinės suknelės“.

Pora po mažiau kaip dvejų metų kartu išsiskyrė sausį dėl to, kad jie abu neva norėjo susikoncentruoti ties savo karjeromis, ypač tą akcentavo 25-erių L.Hamiltonas. „Tada jie priėmė sudėtingą sprendimą ir beveik tuoj pat abu pradėjo gailėtis“, – sakė britų žurnalistų šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius