-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salma Hayek prisiminė įspūdingiausią gimtadienio dovaną – iš Antonio Banderaso gautas beždžionėles

Netikėčiausia gimtadienio dovaną Salmą Hayek yra gavusi nuo ispanų aktoriaus Antonio Banderaso, kuris savo kolegei įteikė beždžionių porą.
Salma Hayek ir Jimmy Kimmelis
Salma Hayek ir Jimmy Kimmelis / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

Aktoriams filmuojantis 1995 metų juostoje „Desperado“, Salma Hayek labai prisirišo prie dviejų beždžionėlių, kurios taip pat vaidino filme, todėl Antonio Banderasas nusprendė jas padovanoti bičiulei gimtadienio proga.

Trečiadienį 49 metų sukaktį šventusi Salma Hayek gimtadienio išvakarėse pasirodė JAV televizijos Jimmy Kimmelio tiesioginėje pokalbių laidoje, kurioje buvo pavaišinta tortu. Tačiau aktorė atskleidė, kad Antonio Banderaso jai padarytas siurprizas toli gražu nebuvo geriausia dovana.

VIDEO: Antonio Banderas Gave Salma Hayek Two Monkeys

„Aš pamilau tas beždžiones, kurios turėjo pasirodyti filme „Desperado“, tačiau vėliau jų buvo atsisakyta. Su jomis praleidau daug laiko, o tada jas turėjo iš manęs atimti. Verkšlenau, nes iš tiesų jos gyveno su manimi. Buvau tiesiog priblokšta“, – paaiškino aktorė laidos vedėjui.

„Kitą dieną buvo mano gimtadienis, ir jis man padovanojo didžiulę dovanų dėžę, iš kurios išlindo mano beždžionės – jis man padovanojo tas beždžiones. Jos gyveno ilgai ir laimingai“, – pasakojo Salma Hayek.

„Scanpix“ nuotr./Aktorius Antonio Banderasas
„Scanpix“ nuotr./Aktorius Antonio Banderasas

Augintiniams aktorė davė pagrindinių to kultinio 1995 metų filmo herojų Carolinos ir Mariachio vardus. Ji sakė susidraugavusi su patinėliu, tačiau patelė pasirodė esanti tikra „ragana“.

„Mariachi man buvo labai geras, jis lyg ir buvo mane įsimylėjęs; norėjo visą laiką būti kartu, o Carolina, žinoma, pavyduliavo. Ta ragana su manimi elgėsi siaubingai, ji buvo tokia egoistė. Ji eidavo iš proto, kai mudu apsikabindavom, taigi tarp mūsų buvo šioks toks meilės trikampis“, – juokavo Salma Hayek.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius