Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Bullock neskuba, bet skirsis

Šiemet „Oskarą“ pelniusi Sandra Bullock stoja į kovą su neištikimuoju vyru, motociklų entuziastu Jesse'iu Jamesu. Manoma, kad jis turėjo daugiau kaip 10 romanų su skirtingomis moterimis.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sandra Bullock

„Šis neištikimybės skandalas sudaužė jai širdį. Jie skirsis, – sakė Foxnews.com šaltinis. – Ji stengiasi pasirinkti tinkamą kelią iš visos šios netvarkos, ji labai jaudinasi žinodama, kad bet kuriuo atveju trys jo vaikai bus įskaudinti. Tai nelengva, o Sandra dėl vaikų mėgina išlaikyti bent šiokį tokį stabilumą skyrybų metu.“

Šaltinio teigimu, S.Bullock stengiasi palengva aiškintis santykius su J.Jamesu. „Ji gyvena pagal savo grafiką ir neketina nusileisti tiems, kurie kartoja, jog ji privalanti skirtis tuoj pat“, – teigė šaltinis.

Pabrėžiama, kad J.Jamesas ir jo vaikai vis tiek liks S.Bullock šeima. Šiuo metu jai nelengva, todėl moteris vengia viešumos.

„Sandra ir Jesse'is pasikalbės, bet skyrybos tikrai įvyks. Jis buvo ne tas vyras, kuriuo Sandra jį laikė, ir gyveno dvilypį gyvenimą“, – pasakojo šaltinis.

Neseniai pasirodė pranešimų, kad 45-erių S.Bullock jau netrukus rengiasi pasirodyti viešumoje ir nebesislapstyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius