Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Bullock nori gauti vyro dukters Sunny globą

Šiemet „Oskarą“ kaip geriausia aktorė pelniusi Sandra Bullock nori gauti savo neištikimojo vyro Jesse'io Jameso 6 metų dukters Sunny globą.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sandra Bullock

Kaip pranešė Mirror.co.uk, S.Bullock ketina kovoti su vyru J.Jamesu, kad gautų jo dukters globą. Tikroji mergaitės motina yra buvusi motociklų entuziasto žmona  – pornografijos filmų aktorė Janine Lindemulder. Ši moteris taip pat pretenduoja gauti 6-metės globą, bet, žurnalistų teigimu, S.Bullock myli mažylę kaip dukrą.

Draugų teigimu, aktorė labai baiminasi, kad gali prarasti Sunny, jei skirsis su vyru. S.Bullock savo vaikų neturi, tačiau ilgai kovojo su buvusia J.Jameso žmona dėl teisės oficialiai įsivaikinti mergaitę. Šiuo metu aktorė, žurnalistų teigimu, kreipėsi į garsiausius ir geriausius amerikiečių advokatus ir su jų pagalba mėgins ne tik išsiskirti, bet ir pasiimti Sunny.

Mirror.co.uk teigimu, S.Bullock, išsikrausčiusi iš namų, kuriuose gyveno su J.Jamesu, nusivylė sužinojusi, kad neištikimybė nesumažins jo teisių į dukterį. „Sandra labai nerimauja. Ji manė, kad jos santuoka yra tobula. Dabar ji bijo prarasti viską. Sunny – jos pasaulis, ji myli mergaitę ir atiduotų už ją gyvybę. Sandra augino Sunny nuo tada, kai ši pradėjo vaikščioti. Jai drasko širdį tai, kad buvo jai lyg motina, o dabar turės kovoti dėl teisės susitikti“, – sakė šaltinis.

Pranašaujama, kad 45-erių aktorė būdama pamotė negali turėti didelių vilčių. Esą daugiausia, į ką ji gali pretenduoti,  kad 40-metis J.Jamesas sutiks dalytis mergaitės globą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius