Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Bullock: turiu nuostabias krūtis

„Nebuvau tarp apdovanotųjų iš aukščiau, bet šį bei tą vis tiek gavau“ – juokiasi kalbėdama apie savo krūtinę netrukus kino ekranuose pasirodysiančios romantinės komedijos „Piršlybos“ aktorė Sandra Bullock.
Sandra Bullock filme „Piršlybos“
Sandra Bullock filme „Piršlybos“ / „Forum cinemas“ nuotr.

„Iš pradžių buvau nepatenkinta, bet dabar manau, kad tai ką turiu yra aukso viduriukas man... Aš turiu nuostabias krūtis. Aš jas myliu. Jos nėra trigubo „D“ dydžio. Net nežinočiau ką daryti su trigubo „D“ dydžio krūtimis. Jos turbūt pačios turėtų savo sąmonę ir būtų savarankiškos. O man teliktų viską stebėti iš šalies.“ – džiaugėsi S.Bullock savo krūtimis.

S.Bullock netrukus pamatysime romantinėje komedijoje „Piršlybos“. Čia ji vaidina kanadietę imigrantę kuriai puikiai sekasi kilti karjeros laiptais didelėje JAV korporacijoje. Ji garsėja kaip griežta ir valdinga viršininkė savo pavaldiniams. Kai Bullock personažas (Margaret Tate) netikėtai sužino, kad gali buti deportuota į „nuostabią, baltą ir šaltą šiaurę“, Margaret akimirksniu randa būdą išvengti deportacijos – tai santuoka iš reikalo.

Veikli ir laiko žodžiams nešvaistanti moteris iš karto sugalvoja išeitį ir pareigūnams pareiškia, jog yra susižadėjusi su savo asistentu Andrew (akt. Ryanas Reynoldsas). Tiesą sakant, Margaret su Andrew visuomet bendravo kaip šuo su kate. Visą laiką engtas asistentas lygiai taip pat greitai sumeta naujojo savo vadovės melo naudą ir pažada žaisti pagal jos pasiūlytas taisykles, tačiau su keliomis sąlygomis.

Romantinė komedija „Piršlybos“ kino teatruose pradedamas rodyti birželio 19 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius