Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo mylimąją aktorius Matthew McConaughey vedė slapta?

Visai gali būti, kad filmų, kuriuose vaidina seksualusis Matthew McConaughey, moteriškos auditorijos dalis dar labiau sumažės. Taip jau iš dalies nutiko po to, kai aktorius tapo tėvu, o dabar pasklido gandas, jog jis slapta sumainė žiedus su savo mylimąja Camila Alves, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Spėlionės apie slaptas vestuves pasirodė tuomet, kai buvęs įžymus modelis C.Alves davė interviu vienam moteriškam žurnalui. Kalbėdama apie tai, kaip išlaikyti gražią figūrą po nėštumo, ji save pavadino „žmona“: „Visai nesvarbu, ar aš buvau modelis, ar vedžiau TV laidas, ar dabar esu mama bei žmona, manau mes visos norime atrodyti gražiai. Mes visos norime atrodyti nepriekaištingai nesvarbu, kas būtume ir ką veiktume.“

Vėliau moteris susigriebė pasakiusi per daug ir pabandė pasitaisyti. „Nekalbu būtent apie save, turiu galvoje visas moteris, kurios yra ne tik motinos, bet ir žmonos“, – sakė ji.

C.Alves su M.McConaughey augina dvi atžalas – sūnų Levi ir dukterį Vidą.

Filmų „Kvailių auksas“, „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų“, „Vestuvių planuotoja“ žvaigždė neseniai prisipažino, kad šeima ne tik privertė surimtėti gyvenime, bet ir darbe. Todėl nuo šiol jis itin kruopščiai renkasi vaidmenis, atsisako kvailų ir lengvų rolių.

Jau gegužės 20 dieną turėsime puikią progą tuo įsitikinti. Kino teatruose pasirodys drama „Advokatas iš Linkolno“, kurioje M.McConaughey vaidins prostitučių, narkomanų bei reketininkų advokatą, sutinkantį teisme ginti turtingą Beverli Hilso pleibojų (akt. Ryanas Phillippe'as), apkaltintą sunkiu nusikaltimu. Kuo toliau, tuo labiau byla ima panašėti į rimtą teisininko sąžinės išbandymą bei katės-pelės žaidimą.

Kriminalinė drama „Advokatas iš Linkolno“ yra pastatytas pagal to paties pavadinimo Michaelo Connelly bestselerį, kurį įkvėpė pažintis su tikru advokatu, dirbančiu Lincoln automobilyje. Lietuvoje filmą pristato „protingu“ kinu mūsų šalyje besirūpinanti serija „Smart Films su Coffee-Inn“.

Kol juosta dar tik keliauja į Lietuvą, siūlome pažiūrėti „Advokato iš Linkolno“ anonsą:

VIDEO: „Advokatas iš Linkolno“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius