Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scarlett Johansson patvirtino susitikinėjanti su prancūzų žurnalistu Romainu Dauriacu

Aktorė Scarlett Johansson, duodama atvirą interviu žurnalui „Marie Claire“ patvirtino, kad ji palaiko romantiškus santykius su prancūzu Romainu Dauriacu.
Scarlett Johansson ir Romainas Dauriacas
Scarlett Johansson ir Romainas Dauriacas / „All Over Press“ nuotr.

Interviu, kuriame kalbama apie pratęstuves, vykusias po spektaklio „Katė ant įkaitusio skardinio stogo“ (orig. Cat on a Hot Tin Roof) Brodvėjuje, filmo „Pasiklydę vertime“ žvaigždė 30-metį F.Dauriacą vadina „mylimuoju“.

„Kitą dieną mes su mylimuoju kartojome: „Vakar buvom geriausi šokėjai pasaulyje!“. Visiškas kosmosas. Esu įsitikinusi, kad mes kartu atrodėme labai juokingai“, – pasakojo ji apie tą vakarą.

Pirmą kartą S.Johansson ir R.Dauriacas buvo už akių suporuoti praėjusį lapkritį. Sakoma, kad aktorę su vienos reklamos agentūros vadovu supažindino tatuiruočių meistras Fuzi Uvtpkas, kuris praėjusių metų lapkričio pradžioje padarė naujausią aktorės tatuiruotę – pasagą su užrašu „Tau pasisekė“ (Lucky You) ant šonkaulių.

Šviesiaplaukė gražuolė taip pat prisiminė 2010 metais subyrėjusią savo ir Holivudo aktoriaus Ryano Reynoldso santuoką.

„Na, ji nebuvo tokia ilga. Bet manau, kad turėjau užtektinai laiko, kad padaryčiau išvadas iš patirties ir sugebėčiau judėti pirmyn... Su metais aš vis geriau save pažįstu ir tai man padeda mano santykiuose“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius