Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arnoldo Schwarzeneggerio sūnus paleistas iš ligoninės

Buvusio Kalifornijos valstijos gubernatoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio 13-metis sūnus Christopheris paleistas iš ligoninės, į kurią buvo paguldytas, kai smarkiai susižalojo per nelaimingą atsitikimą, įvykusį jam plaukiojant banglente.
Maria Shriver ir Christopheris Schwarzeneggeris
Maria Shriver ir Christopheris Schwarzeneggeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Buvusio politiko ir veiksmo filmų žvaigždės žmona Maria Shriver, su kuria jis šiuo metu skiriasi, socialiniame tinkle „Twitter“ antradienį pranešė, kad Christopheris pirmadienį išvyko iš ligoninės.

„Jaučiausi palaimingai, galėdama praėjusį vakarą pasiimti Christopherį iš ligoninės, – rašė M.Shriver. – Kaip palengvėjo žinant, kad jam viskas bus gerai.“

Christopheris, jauniausias iš keturių A.Schwarzeneggerio ir M.Shriver vaikų, daugiau nei savaitę praleido ligoninėje, į kurią buvo atvežtas po nelaimingo atsitikimo Malibu paplūdimyje. Šeima nepateikė daug detalių apie nelaimę, tik nurodė, jog tai buvo „išties labai baisi savaitė“.

Apie garsenybes rašantis tinklalapis TMZ pranešė, kad Christopheriui plaukiojant banglente lūžo keli kaulai ir buvo pradurtas plautis. Kurį laiką jis buvo gydomas ligoninės intensyviosios terapijos skyriuje.

Kennedy politinės dinastijos narė M.Shriver prieš tris savaites pateikė skyrybų prašymą, savo sprendimą nutraukti santuoką motyvuodama jos ir sutuoktinio „ nesuderinamais skirtumais“.

Gegužę A.Schwarzeneggeris, kuris su M.Shriver susituokė 1986 metais, prisipažino, kad susilaukė nesantuokinio vaiko su moterimi, ilgą laiką dirbusia garsiosios poros namų tvarkytoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius