Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualioji Kim Kardashian susituokė su išrinktuoju NBA krepšininku

Amerikiečių realybės šou žvaigždė Kim Kardashian šeštadienio vakarą (Amerikos laiku) ištarė amžinos meilės priesaikos žodžius išrinktajam Naujojo Džersio „Nets“ komandos puolėjui, krepšininkui Krisui Humphriesui.
Krisas Humphriesas ir Kim Kardashian
Krisas Humphriesas ir Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė People.com, pora susižadėjo gegužę, po šešių mėnesių draugystės. Jie susituokė Kalifornijoje, Montecito, stebint 440-čiai svečių. Jų gretose, kaip ir vylėsi nuotaka, buvo daugybė garsenybių: dainininkė Demi Lovato, R&B atilkėjas Babyface, dizainerė Vera Wang, aktorius Mario Lopez, garsus šokėjas Markas Ballasas, dainininkė Ciara, krepšininkas Carmelo Anthony, aktorė Eva Longoria su nauju mylimuoju Eduardo Cruzu, radijo laidų vedėas Ryanas Seacrestas ir jo mylimoji šokėja Julianne Hough, dainininkė Melanie Brown, sportininkės Venus ir Serena Williams, Brody Jenneris ir Avril Lavigne, Lindsay Lohan su seserimi Ali ir motina Dina bei daugybė kitų.

30-metę K.Kardashian prie altoriaus lydėjo patėvis Bruce‘as Jenneris. Žengdama moteris vilkėjo dizainerės ir bičiulės Veros Wang kurtą suknelę su ilgu tiulio sijonu, korsetu per liemenį. Suknelę ir jos šleifą puošė rankų darbo Chantilly nėrinių aplikacijos. Tamsiaplaukė vilkėjo Guiseppe Zanotti kurtus batelius.

26-erių K.Humphriesas svarbiausią gyvenimo dieną pasirinko baltus marškinius, baltą švarką, tokios pat spalvos kaklaraištį ir juodas kostiumines kelnes. Visi jo drabužiai – kurti garsaus vyrų drabužių prekės ženklo „Ermenegildo Zegna“. Jaunavedžiai apsikeitė garsios Holivudo juvelyrės Lorraine Schwartz kurtais žiedais. Ji kūrė dizainą ir poros sužadėtuvių žiedui.

Nuotaka turėjo net dvi vyriausiasias pamerges – šiuo titulu dalijosi jos seserys 32-ejų Kourtney ir 27-erių Khloe. Jaunesnės K.Kardashian seserys 15-metė Kendall, 14-metė Kylie Jenner ir K.Humphrieso sesuo Kaela buvo kitomis pamergėmis. Vestuvinius žiedus porai atnešė vos daugiau kaip pusantrų metukų amžiaus Kourtney Kardashian sūnus Masonas Disickas.

Visi pabroliai, įskaitant ir nuotakos brolį Robertą Kardashianą, vilkėjo taip pat „Emenegildo Zegna“ kurtus drabužius – juodus smokingus su baltais marškiniais ir šilkiniais kaklaraiščiais. Taip pat apsirengę buvo ir jaunųjų tėvai Bruce‘as Jenneris ir Williamas Humphriesas.

Vėliau vakare K.Kardashian nustebino susirinkusius dar dviejomis suknelėmis. Šiuos dramblio kaulo spalvos drabužius taip pat kūrė pagrindinės vestuvinės suknelės dizainerė Vera Wang. Prie jų garsenybė priderino suspaudžiamą Judith Leiber rankinuką. Per svečių priėmimą K.Humphriesas baltą švarką pakeitė juodu.

Dauguma ceremonijos detalių kruopščiai slepiamos, mat „Kim svajonių vestuves“ turėtų parodyti televizijos kanalas E!, išsipirkęs išskirtines transliacijos teises. Pažvelgti į ceremoniją iš arti žiūrovai galės spalio 9 – 10 dienomis.

Iki tol išskirtinių vestuvių nuotraukų žada žurnalas „People“ kitos savaitės numeryje, kuris pasirodys kitą penktadienį. Už K.Kardashian vestuvių kadrus leidinys paklojo įspūdingą sumą – 1,5 mln. JAV dolerių (apie 3,6 mln. Lt)

Dailymail.co.uk paparacų darytas K.Kardashian ir K.Humphrieso vestuvių nuotraukas pamatyti galite paspaudę čia.

Britų žiniasklaidos teigimu, K.Kardashian pamergių suknelės itin priminė Kembridžo hercogienės sesers Pippos Middleton vilkėtą suknelę per karališkąsias Didžiosios Britanijos vestuves.

Beje, jaunoji jau kartą yra atšokusi vestuves – pirmasis jos vyras buvo muzikos prodiuseris Damonas Thomasas. Pora susituokė 2000-aisiais ir po ketverių metų išsiskyrė.

Įdomus faktas: K.Kardashian ir K.Humphrieso vestuvės įvyko toje pačioje vietoje, kur turėjo vykti Jennifer Lopez ir aktoriaus Beno Afflecko vestuvės 2003-aisiais. Tąsyk pora atšaukė ceremoniją iki jos likus vos trims dienoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius