Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Selena Gomez nori pailsėti nuo muzikos: „Pristačiusi albumą atsiduosiu tik vaidybai“

Karjerą kaip aktorė pradėjusi Selena Gomez (21) ruošiasi grįžti prie savo šaknų. Albumą „Stars Dance“ pristačiusi Selena pripažino, kad ketina pailsėti nuo muzikos ir kuriam laikui pasinerti vien tik į vaidybą.
Selena Gomez
Selena Gomez / „Scanpix“ nuotr.

Kriminalinio veiksmo filmo „Getaway“, kuriame atliko antraplanį vaidmenį, spaudos konferencijos metu Selena pripažino, kad jos nuomonė keičiasi gana dažnai ir nuo to priklauso jos veiklos kryptis. Tačiau patvirtino, kad dabar ji svajoja ne apie muziką, o apie sugrįžimą į žydruosius kino teatrų ekranus, rašo „Us Weekly“.

„Aš esu moteris, tad keičiu savo nuomonę nuolatos. Vieną dieną aš noriu tik dainuoti, kitą – tik vaidinti. Tačiau po albumo „Stars Dance“ pristatymo ir koncertų turo norėsiu pailsėti. Tiksliau tariant, aš tikiuosi, kad man pavyks ilgesniam laikui pasinerti į vaidybą“, – sakė S.Gomez.

„Visada norėjau suvaidinti veiksmo filme, tad pagaliau man pasisekė. Man net teko nusidažyti plaukus juodai ir tai suteikė jausmą, jog esu kažkas kitas, o ne Selena Gomez“, – savo patirtimi grįžus į filmavimo aikštelę dalijosi dainininkė.

Selena vaikystėje yra vaidinusi ne viename visai šeimai skirtame filme ar seriale, o jos žvaigždė sužibo 2007-aisiais, kuomet pasirodė „Disney“ kompanijos sukurtas serialas „Wizards of Waverly Place“.

Jūsų dėmesiui – filmo „Gateway“, kuriame Selena Gomez vaidina su Ethanu Hawke'u ir Jonu Voightu, anonsas:

VIDEO: Filmo „Gateway“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius