-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Draugai“ 20-mečio proga Niujorke duris atvėrė kavinė „Central Perk“

Niujorke yra daugybė vietų, kuriose galima išgerti kavos. Populiaraus serialo „Draugai“ dvidešimtmečio proga atsidarė ir dar viena: „Central Perk“. „Draugų“ gerbėjai žino, kad čia kavą gėrė ir žiūrovus savo pokalbiais linksmino visi serialo herojai.
Aktorius Jamesas Michaelas Tyleris serialo „Draugai“ kavinėje „Central Perk“
Aktorius Jamesas Michaelas Tyleris serialo „Draugai“ kavinėje „Central Perk“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, „Central Perk“ Niujorke, Manhatane, veiks ne amžinai: kavinė lankytojus priims nuo rugsėjo 17-osios iki spalio 18-osios. „Draugų“ gerbėjai, čia gerdami kavą, galės pasijausti it būtų serialo filmavimo aikštelėje. Maža to, kavinės interjeras papuoštas skirtingomis ekspozicijomis: pavyzdžiui, Reičel, Fibi, Monikos, Čandlerio, Džojaus ir Roso kostiumais. 

Kavinės sienas papuošė skirtingų serialo epizodų scenarijai, nuotraukos iš filmavimų užkulisių, lentynose išdėlioti kiti herojams priklausę daiktai. 

Vidury kavinės pastatyta didžiulė oranžinė sofa, ant kurios ir prisėsdavo serialo veikėjai. Savo įspūdžiais apie kavinę pasidalijo „Central Perk“ kavinės baristą Guntherį įkūnijęs aktorius Jamesas Michaelas Tyleris. Nors „Drauguose“ jis buvo nekalbus ir nemalonus tipas, šioje kavinėje jis – tikrai draugiškas. 

„Vaidindamas niekad negalėjau prisėsti ant šios sofos. Rimtai, aš niekad ant jos nesėdėjau!“ – sakė jis. Aktorius pasakojo realiame gyvenime nesąs toks nemalonus. Šiuo metu vaidybą į rašymą iškeitęs Tyleris prisiminė paskutinę „Draugų“ seriją: „Tai buvo puiku – Guntheris rado galimybę artimiau pabendrauti su Reičel ir prisipažinti, kad dešimt metų buvo ją įsimylėjęs. O per tą laiką niekas nenutuokė, kad jis ją įsižiūrėjo. Džiugu, kad paskutinėje serijoje Guntheris sulaukė dėmesio, o ne buvo nurašytas.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Serialo „Draugai“ kavinė „Central Perk“
AFP/„Scanpix“ nuotr./Serialo „Draugai“ kavinė „Central Perk“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius