Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sienna Miller su mylimuoju Jude‘u Law dabar atsargesnė

Aktorė Siena Miller nutarė šią vasarą kraustytis į Ameriką, kad galėtų prižiūrėti mylimąjį Jude‘ą Law.
Sienna Miller
Sienna Miller / „15min“ nuotr.

28-erių aktorė su buvusiu sužadėtiniu santykius atnaujino praėjusių metų pabaigoje. Dailymail.co.uk šaltinių duomenimis, moteris keisti gyvenamąją vietą pasiryžo, nes nori būti arčiau mylimojo, kol jis su kolegėmis aktorėmis Marion Cotillard ir Kate Winslet filmuosis Steveno Soderbergho filme „Contagion“.

„Sienna pasiryžusi šįsyk išsaugoti santykius ir būti su Jude‘u, – sakė šaltinis. – Ji nenori paleisti jo iš akių. Sienna jį myli ir nori, kad jie būtų kartu, tad dėl to gali ir kraustytis.“

Žurnalistai pabrėžia, kad toks aktorės spendimas išties protingas. Pastarąjį kartą, kai aktorius be jos išvyko į Ameriką, filmuodamasis ten 2005-aisiais, jis buvo S.Miller neištikimas su savo vaikų aukle. Tąsyk istorija iškilo į viešumą ir paskatino aktorių skyrybas.

J.Law turi tris biologinius vaikus – du sūnus ir dukrą – su buvusia žmona aktore Sadie Frost. Antrą dukrą jam praėjusių metų rugsėjį pagimdė S.Burke. Ji tikino pastojusi per trumpą romaną Niujorke, kur aktorius 2008-ųjų gruodį filmavosi filme „Šerlokas Holmsas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius