Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvio Berlusconi išgarsinta naktinio klubo šokėja dalyvaus garsiajame Vienos operos pokylyje

Su Italijos premjeru Silvio Berlusconi siejama naktinio klubo šokėja Ruby, atsidūrusi šalį sukrėtusio sekso skandalo centre, šiemet turėtų dalyvauti garsiajame Vienos operos pokylyje, pranešė renginio organizatoriaus atstovas.
Karima el Mahroug
Karima el Mahroug / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Aštuoniolikmetė Ruby, kurios tikrasis vardas yra Karima el Mahroug, bus ypatingoji Vienos statybų magnato ir ekscentriškojo visuomenės veikėjo Richardo Lugnerio organizuojamo pokylio viešnia, pirmadienį patvirtino jo atstovas.

„Iš jos gavome elektroninį laišką, kuriuo ji patvirtina, kad sutinka su dalyvavimo sąlygomis. Sutartis turėtų būti sudaryta italų kalba“, – sakė atstovas, bet atsisakė nurodyti sumą, kurią ypatingoji viešnia gaus už pasirodymą pokylyje.

Marokietė Ruby yra atsidūrusi prokuratūros tyrimo dėl S.Berlusconi tariamų intymių santykių su pilnamete centre. Balandžio mėnesį Italijos premjerui teks stoti prieš teismą dėl kaltinimų piktnaudžiavus valdžia, ištraukiant Ruby iš policijos areštinės, ir už tai, kad jis neva mokėjo nepilnametei už seksą.

Įspūdinguose 78 metų R.Lugnerio kasmet organizuojamuose pokyliuose, kuris šiemet vyks kovo 3 dieną, yra dalyvavusi ne viena skandalinga gražuolė.

Pokylio viešniomis yra buvusios turtingoji įpėdinė Paris Hilton, burleskos šokėja Dita von Teese ir aktorė Sophia Loren, nors pernai Holivudo žvaigždutė Lindsay Lohan atsisakė dalyvauti renginyje, o aktorė Bo Derek šiemet nesusitarė su organizatoriais dėl dalyvavimo sąlygų.

Interviu laikraščiams Ruby tikina tris kartus dalyvavusi S.Berlusconi rezidencijoje rengiamuose vakarėliuose. Pasak šokėjos, tai buvo „normalios vakarienės“, kuriuose būta daug maisto, linksmybių ir juoko.

Ji neigia turėjusi lytinių santykių S.Berlusconi, tačiau prisipažįsta gavusi iš jo 7 tūkst. eurų, kai turėjo finansinių sunkumų. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius