Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvio Berlusconi išgarsinta šokėja Ruby ruošiasi tekėti (nuotraukos)

Su Italijos prezidento Silvio Berlusconi sekso skandalu siejama marokietė Ruby trečiadienį pranešė netrukus ištekėsianti.
Karima el Mahroug
Karima el Mahroug / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Aštuoniolikmetė Ruby, kurios tikrasis vardas yra Karima El Mahroug, dienraščiui „Repubblica“ prisipažino ketinanti tekėti už 41 metų diskotekos vadybininko Luca Rizzo. Vestuvės turėtų vykti po trijų savaičių miesto Rotušėje.

Ištekėjusi Sicilijoje gyvenančių emigrantų iš Maroko duktė tikisi baigti psichologijos ir pedagogikos studijas Genujoje ir tuomet birželį susituokti bažnyčioje.

Milano teisėjai beveik baigė liudytojų apklausą, ieškodami įrodymų, patvirtinančių kaltinimus, esą premjeras mokėjo nepilnametei Ruby ir kitai jos draugei už meilės paslaugas, taip pat rinkdavosi prostitutes savo audringiems vakarėliams.

Interviu laikraščiui Ruby sakė visiškai nesijaudinanti dėl vykstančio tyrimo, nes tėra liudytoja.
„Nekantrauju, kada prasidės teismas“, – sakė ji.

Paklausta, ar S.Berlusconi bus teisiamas ir nuteistas, Ruby atsakė nežinanti, esą „tai jo problema“. Didžiausia premjero problema, anot Ruby, yra jo vienatvė, kurios jis mėgina išvengti pirkdamas meilę.

Ruby sakė gerai suprantanti S.Berlusconi būseną, nes ir pati dėl tos pačios priežasties dažnai siunčia pinigų savo tėvui.

„Jis yra vienas ir kovoja su vienatve, visai kaip aš. Moku už savo tėvo dėmesį man, o jis moka jaunoms moterims“, – sakė ji.

Širdžių ėdiko reputaciją pelnęs S.Berlusconi neigia kada nors mokėjęs už meilę. Be to, ir jis, ir Ruby tvirtina niekada neturėję lytinių santykių.

Tačiau žiniasklaidos magnatas turės atsakyti už naudojimąsi tarnybine padėtimi, kai gegužę Milano policijai nurodė išleisti dėl įtarimų vagyste sulaikytą Ruby.

Nors atrodo, kad netikėtai išgarsėjusi marokietė mėgaujasi populiarumu, negailėdama dalija mokamus interviu televizijoms ir kaip kviestinė žvaigždė lankosi šalies klubuose, teigia nesanti patenkinta praeitimi.

„Jei galėčiau grįžti atgal, taip nedaryčiau“, – sako ji. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius