Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvio Berlusconi paskutinę darbo premjero poste dieną išleido meilės dainų albumą

Buvęs kruizinių laivų dainininkas ir Silvio Berlusconi trečiadienį, paskutinę savo darbo Italijos premjero poste dieną, išleido meilės dainų albumą.
Silvio Berlusconi Italijos parlamente
Silvio Berlusconi Italijos parlamente / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

S.Berlusconi, kuris save vadina „lotynų meilužiu“ ir dažnai giriasi, kad vienas pats sugebėdavo savo žavesiu ir šilkiniu balsu valandų valandas linksminti dideles žmonių grupes, parašė žodžius albumo „Il vero amore“ („Tikra meilė“) dainoms.

Jo draugas dainininkas Mariano Apicella atlieka tas jausmingas neapolietiškas dainas, kurios pasakoja apie kankinamą meilę ir kuriose yra tokių eilučių kaip „dar viena vėjo ir lietaus diena, dar viena naktis be tavęs“ ar „pasilik ir palik man mano širdį“.

S.Berlusconi, kuriam dabar yra 75-eri metai, su M.Apicella yra išleidęs ir kitų albumų, bet šis yra pirmasis su sambos melodijomis.

„Braukiu savo rankomis tavo šonu, nes tai – tu. Dievinu tave ir jau tavęs ilgiuosi“, – sakoma kitoje dainoje.

Niekaip nerimstantis meilės dainų atlikėjas, kuris vis dar padainuoja draugams per jaukias vakarienes, taip pat negalėjo atsispirti pagundai tarti paskutinį žodį per valdžios perdavimo naujajam Italijos premjerui Mario Monti ceremoniją.

Perduodamas M.Monti varpelį, naudojamą per vyriausybės posėdžius, S.Berlusconi nušvito savo „firmine“ šypsena ir pašmaikštavo: „Skambindavau juo, kai patarnaudavau mišioms.“

S.Berlusconi savo atsistatydinimo raštą įteikė šeštadienį, šaliai grumiantis su didele skolų krize. Romos gatvėse tūkstančiai žmonių šią žinią sutiko džiūgavimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius