-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Milinytė pasimatavo „Ms America“ nugalėtojos karūną: „Matysime, kaip bus toliau“

JAV šiuo metu gyvenanti, studijuojanti ir muzikinių aukštumų siekianti Simona Millinytė (18) netruko įsisukti į pramogų pasaulį, susipažinti su pirmo ryškumo žvaigždėmis. Mergina „Emmy“ apdovanojimų išvakarėse dalyvavo Raudonojo kilimo vakarėlyje, kur susipažino su „Ms America“ (konkurso, kuriame dalyvauja ir ištekėjusios, ir netekėjusios 26-60 metų moterys) laimėtoja ir pasimatavo gražuolės karūną.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Renginyje susipažinau su nuostabiais žmonėmis, o tarp jų ir „Ms America 2014“ laimėtoja Stephanie Mills. Kalbėjomės ir pagyriau, kad labai graži karūna. O ji sako, kad imk, pasimatuok, tau turėtų tikti. Tą ir padariau: pabuvau, pavaikščiojau ir atidaviau atgal. Turiu pasakyti, kad karūna yra labai sunki“, – portalui Žmonės.lt atviravo S.Milinytė.

Paklausta, ar pati ryžtųsi kada nors išbandyti jėgas grožio konkursuose, Simona pasikuklino. „Na, kad nežinau. Nemanau, kad esu tokia graži, todėl nedrįsčiau į misių konkursą eiti. Bet ką gali žinoti – smagu būtų visai“, – sakė atlikėja.

Simona prisipažino, kad vis dar negali patikėti, kad jos gyvenimas taip apsivertė aukštyn  kojomis ir dabar labiau primena sapną.

„Nei tėvų, nei pažįstamų čia. Bet darai, kas tau patinka. Viską darai pati, savo jėgomis ir tikiesi geriausio. Matysime, kaip bus toliau. Bent dabar mano vadyba kalba apie tokius dalykus kaip turas ir knyga. Kažkas neįtikėtino tai, kas dabar vyksta mano gyvenime“, – džiaugėsi Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Stephanie Mills
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Stephanie Mills

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius