Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Simono Cowello draugė Lauren Silverman pagimdė berniuką

Garsusis televizijos laidų prodiuseris ir vienas iš talentų paieškos projekto „X Factorius“ teisėjų Simonas Cowellas (54) pirmą kartą tapo tėvu. Jo draugė Lauren Silverman Valentino dieną pagimdė berniuką.
Simonas Cowellas
Simonas Cowellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tokių garsių šou kaip „American Idol“ ir „Britain's Got Talent“ kūrėjui sūnus gimė Niujorke. Kūdikis svėrė 2920 gramus.

Vos praėjus kelioms valandoms po gimimo, S.Cowellas „Twitter“ paskyroje pranešė, kad sūnui davė Anapilin išėjusio tėvo Erico vardą. „Esu labai laimingas, kad Ericas pasaulį išvydo 17:45 valandą vietos laiku. Berniukas yra gražus ir sveikas“, – rašė išdidus tėvelis.

Šaltinis Mailonline.co.uk pasakojo: „Lauren mama ir sesuo dalyvavo gimdyme. Simono mama Julie dar nematė anūko, tačiau su nekantrumu laukia, kada jį pamatys, kuomet pora atvyks į Jungtinę Karalystę.“

Projekto „ X Factorius“ teisėjas apie tėvą, kuris mirė 1999 nuo širdies smūgio sulaukęs 81-erių, pasakojo: „Mano tėvas yra didžiausias gyvenimo įkvepėjęs ir mokytojas.“ Ericas Seligas Phillipas Cowellas dirbo muzikos industrijoje ir davė viziją Simonui, kur jis nori būti ateityje, kai užaugs.

„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas ir Lauren Silverman
„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas ir Lauren Silverman

Tėvu būti niekada nenorėjo

Simonas Cowellas ne vieną kartą tvirtino, kad džiaugiasi, jog neturi vaikų, ir tėvu būti negalėtų. „Dieve, ne. Negalėčiau turėti vaikų. Jeigu turėčiau jų ir jie pradėtų piešti ant mano sienų – išprotėčiau. Kai turi vaikų, prasideda rutina, nuo kurios negali pabėgti. Turi tam tikru metu keltis. Turi jų klausytis, nors tuo metu tenorėtum sėdėti kampe ir galvoti apie ką nors kita“, – prieš keletą metų yra sakęs jis.

Vėliau Simono Cowello širdis suminkštėjo. „Problema yra ta, kad vaikams turi atiduoti visą savo dėmesį. Aš visą savo gyvenimą skyriau darbui, ir dabar, kai man 52-eji, aš jau greičiausiai pražiopsojau savo progą“, – prieš metus sakė S.Cowellas.

„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas ir Lauren Silverman
„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas ir Lauren Silverman

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius