-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalas: užtiko su vaikų aukle

Angelina Jolie ir Bradas Pittas susipyko, kai aktorė aptiko mylimąjį besiglėbesčiuojantį su vaikų aukle.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
A.Jolie ir B. Pittas per „Oskarų" ceremoniją. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Labiausiai gandais apipinta Holivudo aktorių pora vėl atsidūrė apkalbų centre. Interneto portalai skelbia, kad A.Jolie dvynių kambaryje užtiko mylimąjį, betrinantį nugarą vaikų auklei. Anot „The Daily Mail“, B.Pittas teisinosi tiesiog padedantis auklei, mat ši blogai jaučiasi ir jai skauda nugarą. Kad įsiliepsnotų pavydas, A.Jolie užteko pamatyto vaizdą. Ji šėrė B.Pittui antausį ir nieko nelaukdama atleido savo pasamdytą auklę.

„Angelina puolė B.Pittą, rėkdama tiek, kiek tik leidžia jos plaučiai, o auklei liepė nešdintis iš namų ir daugiau nebegrįžti“, – nežinomą šaltinį citavo žurnalas „Star“.  Anot jo, per konfliktą iš miego prabudo dvyniai ir iš karto pradėjo verkti. „Kol Bradas bandė raminti verkiančius vaikus ir auklę, Angie kirto jam antausį tiesiai į veidą“, – pasakojo šaltinis. 

B.Pittą ši šeiminė scena apstulbino, tad jis su trenksmu paliko namus ir sėdęs ant motociklo išvažiavo keturioms valandoms pasivažinėti, kad nurimtų. 

Kalbama, kad šis konfliktas kilo praėjus keletui dienų po „Oskarų“ ceremonijos, kuri vyko vasario mėnesį. Joje A.Jolie ir B.Pittas pasirodė kartu.  

Pora įsimylėjo filmuojant „Ponią ir poną Smitus“, nors tuo metu B.Pittas dar buvo vedęs aktorę Jennifer Aniston. Su A.Jolie B.Pittas gyvena jau trejus metus ir turi 6 vaikus (trys iš jų įvaikinti): 7-erių Maddoxą, 5-erių Paxą, 4-erių Zaharą, 2-ejų Shilohą bei 8 mėnesių dvynius Knoxą ir Vivienne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius