Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiama, kad Angelina Jolie ir Mickas Jaggeris buvo užmezgę romaną (video)

Angelinos Jolie gyvenimas visuomet buvo apipintas gandų, tačiau naujausias jų išties stebina – skelbiama, kad aktorė buvo užmezgusi romaną su grupės „The Rolling Stones“ vokalistu Micku Jaggeriu, kai šis dar buvo vedęs amerikiečių modelį ir aktorę Jerry Hall.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Scanpix“ nuotr.

Tokią sensacingą žinią paskleidė nauja knyga apie garsenybių gyvenimą. Tvirtinama, kad pirmąsyk M.Jaggeris ir A.Jolie trumpą romaną užmezgė, kai aktorė pasirodė „The Rolling Stones“ dainos „Anybody Seen My Baby?“ klipe 1997-aisiais.

Tuo metu gražioji A.Jolie buvo ištekėjusi už britų aktoriaus Jonny Lee Millerio. Kaipmat sensacinga tapusioje knygoje „Brad Pitt And Angelina Jolie: The True Story“ nurodoma, kad po 6 metų, 2003-iaisiais M.Jaggeris ir aktorė vėl susiėjo. Knygą parašė amerikietė biografijų rašytoja Jenny Paul. Ji tikino 6 metus rinkusi informaciją savo kūriniui, o tarp jos šaltinių atsidūrė ne vienas A.Jolie aplinkos žmogus, tarp jų – ir artima draugė Texas Terri bei jos motinos buvęs draugas Billas Day.

AFP/Scanpix nuotr./Mickas Jaggeris
Mickas Jaggeris

Rašytojos duomenimis, 2003-iaisiais A.Jolie ir M.Jaggeris kartu buvo pastebėti rokerio viešbučio kambaryje Bankoke, Tailande. Pasak J.Paul, garsiosios „Kapų plėšikės“ įkūnytoja taip pat yra permiegojusi su Holivudo aktoriumi Ralphu Fiennesu ir buvusiu vyru J.L.Milleriu jau po to, kai sutiko Bradą Pittą 2004-aisiais.

„Brad Pitt And Angelina Jolie: The True Story“ autorė taip pat tvirtina, kad A.Jolie susitikinėjo su airių aktoriumi Colinu Farrellu, kai jie 2004 metais susipažino juostos „Aleksandras Makedonietis“ filmavimo aikštelėje. Tačiau po 4 mėnesių aktoriai pasuko skirtingais keliais, nes C.Farrellas buvo įnikęs į alkoholį.

Knygoje yra ir tokių epizodų, kuriais sunku patikėti, pavyzdžiui, rašoma, kad A.Jolie ir dabartinis jos partneris B.Pittas ketina turėti 13 vaikų – nesvarbu, kiek iš jų bus biologiniai, kiek įsivaikinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius