Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sopranų“ žvaigždė Jamesas Gandolfini traukia žmones iš sniego

Aktorius Jamesas Gandolfini netikėtai pasirodė kitu amplua, kai Niujorke iš sniego pusnies ištraukė įstrigusį automobilį.
Jamesas Gandolfini
Jamesas Gandolfini / „Scanpix“ nuotr.

Televizijos serialo „Sopranai“ („Sopranos“) žvaigždė pirmadienio vakarą vienoje Manhatano Vest Vilidžo gatvelių pastebėjo įklimpusį automobilį ir puolė jam padėti.

Aktorius pats kasė sniegą ir į talką sukvietė pulką nepažįstamųjų, kad šie padėtų išstumti automobilį iš sniego pusnies. Vėliau žvaigždė nepatingėjo nueiti į netoliese esantį barą „Daddy-O“ ir iškeisti 100 dolerių banknotą, kad galėtų atsilyginti talkininkams.

Pasak baro savininko Philo Casacelio, Bedfordo gatvė nebuvo valoma iki pirmadienio vėlyvo vakaro ir sniego sluoksnis joje siekė apie 90 centimetrų.

„Kažkas važiuodamas gatve žemyn įklimpo į pusnį apie 8 val. vakaro ir po minutės iš paskos pasirodė Jamesas Gandolfini. Jis išlipo iš mašinos ir pasisiūlė padėti. Jis padėjo kasti sniegą ir stūmė automobilį iš sniego pusnies“, – pasakojo P.Casacelio laikraščio „New York Post“ paskalų skilčiai „Page Six“.

„Prireikė 45 minučių mašinai ištraukti. Buvo tokių, kurie siūlė savo pagalbą, kiti tiesiog žiūrėjo – juk nedažnai pamatysi Tonį Soprano, traukiantį žmones iš sniego“, – sakė jis.

„Iškeitęs banknotą bare, į talką atėjusiems vyrukams jis davė po 20 dolerių. Jis buvo tikras džentelmenas“, – sakė baro šeimininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius