Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stacy Keibler tvirtina su George'u Clooney išsiskyrusi ne todėl, kad jis nenori tuoktis

Su vienu geidžiamiausių pasaulio vyrų dvejus metus draugavusi Stacy Keibler tvirtina, kad niekada negalvojo apie santuoką su George'u Clooney, rašo „The Daily Mail“.
George'as Clooney ir Stacy Keibler
George'as Clooney ir Stacy Keibler / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį dalyvaudama pokalbių laidoje „Good Morning America“ buvusi imtynininkė ir televizijoje žvaigždė Stacy Keibler pasistengė išsklaidyti kalbas, esą su George'u Clooney išsiskyrė dėl to, kad ji jau nori ištekėti ir turėti vaikų.

„Visi mano pažįstami juokiasi iš tokių kalbų, nes žino, kad apie santuoką aš galvoju mažiausiai, – sakė 33-ejų Stacy Keibler. – Manau, šiuo klausimu esu kitokia nei dauguma moterų. Apie santuoką šiuo metu negalvoju ir su George'u apie tai nekalbėjome.“

Stacy Keibler tvirtino, kad skyrybos su George'u Clooney buvo draugiškos ir jokių sudaužytų širdžių nėra. „Aš jaučiuosi puikiai“, – tikino ji.

Nors Stacy Keibler ir George'as Clooney išsiskyrė prieš keletą savaičių, žiniasklaidoje apie tai paskelbta buvo tik praėjusią savaitę. Pirmą kartą po to, kai į dienos šviesą išlindo jųdviejų skyrybos, viešumoje pasirodžiusi Stacy atrodė geros nuotaikos ir labai laiminga.

52-ejų užkietėjęs viengungis George'as Clooney garsėja savo romanais, kurie trunka daugiausia iki dvejų metų – kalbama, esą vos mergina jo pašonėje pradeda galvoti apie santuoką, jis iš karto pasipusto padus. Su Stacy Keibler aktorius pradėjo susitikinėti 2011-aisiais, netrukus po skyrybų su itale Elisabetta Canalis, su kuria susitikinėjo taip pat dvejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius