Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stallone spėja, kad jau nebevaidins Rembo

Sylvesteriui Stallone teko atsisakyti planų filmuotis penktoje juostoje apie legenda tapusį Rembo, kai kūrėjai sustabdė pasirengimo darbus.
Sylvesterio Stallonės kabrioletas
Sylvesteris Stallone / „Scanpix“ nuotr.

Pastarąjį kartą S.Stallone Rembo personažą sukūrė 2008 metais, praėjus net 26 metams nuo 1982-ųjų, kai kovingasis Rembo pirmą kartą pasirodė ekrane. Dar neseniai S.Stallone buvo paskelbęs, kad planuojama sukti juostą „Rembo V“ ir ieškoma vietos, kur ją būtų galima filmuoti. Tačiau dabar aktorius prisipažino, kad pasirengimo darbai nutrūko ir jis yra beveik „99 procentais“ įsitikinęs, jog Rembo į ekraną negrįš.

„Manau, Rembo buvo sukurtas gana gerai. Nemanau, kad jis dar kartą bus statomas. Esu beveik 99 procentais įsitikinęs“, – sakė pagrindinio vaidmens atlikėjas interviu interneto svetainei EmpireOnline.com.

„Aš ruošiuosi jį vaidinti... Tačiau Rembo leidimasis į dar vieną nuotykį gali būti neteisingai suprastas, t. y. kaip savanaudiškas ir nebūtinas gestas. Aš nenoriu, kad taip atsitiktų“, – sakė S.Stallone.

„Man labai patiko paskutinė Birmos dalis, nes nieko neapgaudinėjau. Aš norėjau, kad pilietinis karas jame būtų toks, koks yra, – šiurkštus. Jo negalima sušvelninti, o kas paskui? Paskui turėjo būti „Rembo V“, – sakė S.Stallone. 

VIDEO: Rambo 4 Behind the scenes!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius