Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaukus 40-ies mano gyvenimas nepasikeitė, sako Zellweger

Renee Zellweger paneigė mitą, kad Holivudas nusigręžia nuo aktorių, kai jos įžengia į penktą dešimtį, ir tvirtino, kad toliau gauna daugybę pasiūlymų vaidinti kine.
Rene Zellweger
Renee Zellweger / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Bridžitos Džouns dienoraščio“ žvaigždė savo 40-metį šventė balandžio mėnesį. Pasak aktorės, artėjant gimtadieniui ją užgriuvo klausimų lavina, kaip ji jaučiasi žengdama į penktą dešimtį.

R.Zellweger sako, kad jai nesuprantama ir keista, kodėl keliamas toks šurmulys, kai kuriai nors garsiai Holivudo aktorei sukanka 40 metų. Pasak R.Zellweger, ji tikra, kad sulaukus 40-ies jos karjeros perspektyvos visiškai nepasikeitė.

Aktorė pripažįsta, kad jai pasisekė, jog vis dar gauna daug darbo pasiūlymų sulaukusi tokio amžiaus, kuris pagal nusistovėjusį stereotipą laikomas sėkmingos aktorės karjeros pabaiga, tačiau mano, kad nauji vaidmenys jai siūlomi ir todėl, kad jai nerūpi jos įvaizdis.

„Labau sunku vertinti, nes aš to nematau. Aš nežinau. Esu taip išpaikinta kalbant apie patirtį, kurią įgijau, ir galimybes, kurias turėjau, todėl aš to nematau“, – sakė R.Zellweger.

„Niekada nebuvau mergina, kuriai rūpi tik tai, kokie nuostabūs jos plaukai ar figūra, ar ji atrodo pakankamai gerai, kad galėtų dirbti“, – sakė ji.

„Man išties liūdna, kad visiems rūpi tas gimtadienis. „Jūs atšventėte šį gimtadienį, kaip jaučiatės?“ – Manau, jaučiuosi taip pat“, – pridūrė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius