-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Susan Boyle: „Mano gyvenimas nepasikeitė“(video)

Garsusis „bjaurusis ančiukas“ Susan Boyle patikino žurnalistus, kad jos gyvenimas po to, kai staiga išgarsėjo, nepasikeitė.
Susan Boyle
Susan Boyle / „Scanpix“ nuotr.

Iš Škotijos kilusi dainininkė tarptautinės sėkmės sulaukė pasirodžiusi britų televizijos šou „Britain’s Got Talent“. S.Boyle „People“ žurnalistams pasakojo, kad ir būdama garsi viską daro kaip seniau, vienintelis skirtumas tas, kad ji turi daugiau keliauti.

„Vis dar turiu savo ankstesnį gyvenimą, – sakė moteris. – Gyvenu tame pačiame name. Nieko nepasikeitė, tik daugiau keliauju ir pamatau vietas, kurių anksčiau pamatyti nesitikėjau. Nėra nieko, ko pasiilgčiau iš ankstesnių laikų, nes viską turiu. Tiesiog dabar gyventi truputį įdomiau“, – šypsojosi S.Boyle. Ji prasitarė, kad praturtėjusi nusipirko keletą daiktų namams. „Nusipirkau raudoną sofą ir pagalvėlių. Svarbu namus išlaikyti jaukius ir gražius. Džiaugiuosi, kad galėjau nusipirkti tuos daiktus“, – atviravo atlikėja. 48-erių moteris papasakojo, kad pajutusi stresą visuomet stengiasi grįžti namo. „Grįžtu į Škotiją, pasidarau petrauką – susitinku su draugais ir šeima. Apsipirkinėju vietos parduotuvėlėse. Visuomet sakau, kad per gyvenimą judu tokiais mažais žingsniais, kad su kiekvienu jų man nėra sunku susidoroti“, – tvirtino S.Boyle.

VIDEO: Susan Boyle - You'll See

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius