-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susituokė „Suits“ ir „Pretty Little Liars“ žvaigždės Patrickas J. Adamsas ir Troian Bellisario

Praėjusį savaitgalį populiarių televizijos serialų „Gražiosios melagės“ („Pretty Little Liars“) ir „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigždės Troian Bellisario (31 m.) ir Patrickas J. Adamsas (35 m.) prisiekė vienas kitam amžiną meilę ir tapo vyru ir žmona.
Troian Bellisario ir Patricko J. Adamso vestuvės
Troian Bellisario ir Patricko J. Adamso vestuvės / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Garsenybių poros vestuvės pietinėje Kalifornijos dalyje truko tris dienas, o į šventę susirinkę apie 200 svečių prisiminė vaikystę ir mėgavosi tikrų tikriausiu stovyklavimo savaitgaliu su vintažiniu mokykliniu autobusu, svarbiausiais reikmenimis pripildytomis iškylautojų kuprinėmis, palapinėmis, šaudymu iš lanko, orientacinėmis žaidynėmis miške ir dainomis prie laužo.

„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario ir Patricko J. Adamso vestuvės
„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario ir Patricko J. Adamso vestuvės

Amžinos meilės priesaiką Troian Bellisario ir Patrickas J. Adamsas vienas kitam ištarė jau sutemus tarp dviejų senų ąžuolų, kai ceremonijos vieta priminė pasaką – medžiai buvo gausiai papuošti lemputėmis, o svečiai jų meilės triumfą stebėjo įsitaisę ant senovinių kino teatro kėdžių.

„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario
„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario

Beje, į ceremoniją jaunikis savo svečius pats atvežė sėdęs prie mokyklinio autobuso vairo ir tai, anot šventės svečių, priminė išvyką į vasaros stovyklą. Tiesa, kelionė neapsiėjo be trukdžių – autobusas įklimpo į purvą, tad pasipuošusiems vyrukams teko išlipti ir stumti mašiną.

„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario ir Patricko J. Adamso vestuvės
„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario ir Patricko J. Adamso vestuvės
„Instagram“ nuotr./Patrickas J. Adamsas
„Instagram“ nuotr./Patrickas J. Adamsas

Tarp vestuvių svečių buvo nemažai žinomų veidų, tarp jų – ir Troian kolegos iš „Gražiųjų melagių“ Lucy Hale, Ashley Benson, Sasha Pieterse, Ianas Hardingas ir Keeganas Allenas bei Patricko kolegos iš „Kostiumuotųjų“ Gabrielis Machtas ir Sarah Rafferty. Tiesa, vestuvėse nebuvo matyti Patricko sužadėtinę seriale vaidinančios Meghan Markle, naujosios britų princo Harry meilės. Teigiama, kad ji specialiai nedalyvavo šventėje nenorėdama atimti dėmesio iš jaunavedžių. Troian ir Patricką taip pat sveikino kiti garsūs bičiuliai – Chrisas Pine'as, Zachary Quinto ir kiti.

„Visas savaitgalis buvo toks atsipalaidavęs ir gražus kaip patys Troian ir Patrickas. Jų vestuvėse buvo žmonių iš įvairių jų gyvenimo tarpsnių, bet nesijautė jokios VIP zonos labiau atpažįstamiems veidams. Visi kartu stovyklavo, sėdėjo prie laužo, dainavo ir juokėsi“, – „People“ pasakojo vienas šventės dalyvavis.

Vietoj dovanų aktoriai savo svečių prašė paaukoti labdaringoms gamtos išsaugojimu arba sergančiais vaikais besirūpinančioms organizacijoms.

15min primena, kad Troian Bellisario ir Patrickas J. Adamsas susipažino 2009-aisiais vaidindami teatre. Neilgai trukus jiedu tapo pora ir 2014-ųjų vasarį susižadėjo.

„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario ir Patrickas J. Adamsas
„Instagram“ nuotr./Troian Bellisario ir Patrickas J. Adamsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius