-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svarbiausiame Niujorko grietinėlės įvykyje – akinamas garsenybių spindesys (nuotraukos)

Ryškiausios viso pasaulio kino, muzikos ir mados žvaigždės rinkosi į Niujorko metų renginiu tituluojamas Niujorko Metropoliteno meno muziejaus Kostiumo instituto labdaros iškilmes. Kartu su „Vogue“ organizuojamas prašmatnus renginys – svarbi proga garsenybėms ne tik pademonstruoti ištaigingiausias sukneles, bet ir patvirtinti ar paneigti sklandančius gandus.
Katy Perry
Katy Perry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Mados žurnalai dar ilgai aptarinės, kas nusipelnė stilingiausių puotos dalyvių titulo, tačiau daugelis neliko nepastebėti. Pavyzdžiui, ryškiais apdarais garsėjanti dainininkė Katy Perry pasirodė stebėtinai subtilia  ir elegantiška rožine suknele, tačiau prigesus šviesoms paaiškėjo jos tikrasis sumanymas – atlikėja pasipuošė drabužiu su į jį įmontuotu melsvu šviesos diodų apšvietimu. 25-erių K.Perry savo sužadėtinį Russellą Brandą paliko namuose, o renginyje pasirodė su bičiuliu dizaineriu.

Vilkėdama dailia balta „Burberry“ suknele atvyko šios firmos veidas aktorė Emma Watson. Ant raudonojo kilimo ji pasirodė ištaikiusi laisvą vakarą universitete. Fotografams šypsenas dalijo aktorės Kate Hudson ir Liv Tyler, o prie gražuolių prisidėjo joms sukneles kūrusi Stella McCartney. Rožinės atspalvius savo puošnioms suknelėms rinkosi aktorės Jessica Alba ir Sarah Jessica Parker.

Tarsi pasakų princesės pasipuošusios tiulio suknelėmis atrodė Jennifer Lopez ir „Disney“ mėgstamiausia aktore išrinkta Anne Hathaway. 45-erių „Sekso ir miesto“ žvaigždė Kristin Davis švytėjo jaunyste.

Visus gandus apie skyrybas paneigė Jessica Biel, pasirodydama su mylimuoju dainininku Justinu Timberlake‘u – jie laikėsi už rankų ir atrodė laimingi. Tarp vakaro svečių buvo ir neseniai mama tapusi Gisele Bundchen su vyru Tomu Brady, Leonardo DiCaprio mylimoji Bar Refaeli.

Į iškilmes atėjusi Gwen Stefani su vyru Gavinu Rossdale‘u atrodė tvirta pora. Jų santykiams nepakenkė praėjusią savaitę Courtney Love pareiškimas apie jos romaną su „No Doubt“ vokalistės vyru.

Sidabrine suknele su šleifu raudonąjį kilimą papuošė aktorė Eva Longoria-Parker, su blizgančiu Christiano Dioro drabužiu pasirodė aktorė Marion Cotillard, o juoda klasikine suknia pasidabino supermodelis Naomi Campbell. Egzotiška gražuolė noriai pozavo su mylimuoju rusų turtuoliu Vladislavu Doroninu.

Tarp vakaro viešnių buvo ir dizainerė Nicole Ritchie, „Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Kristen Stewart, aktorės Naomi Watts, Rachel Weisz, Kirsten Dunst, atvyko „Rolling Stones“ narys Mickas Jaggeris ir daugybė kitų svečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius